2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده؟

115 بازدید | 13 پست

خواب دیدم تو اتاق خوابمون دراز کشیدم ی صدایی اومد نمیدونم ی چیزی شد خ ترسیدم پاشدم از اتاق اومدم بیرون لحضه آخر نگاه کردم دیدم ی بچه گربه سفید مشکی خ ریزه میزه رو تخت داره راه میره.

تو نت زدم نوشته بود بودن گربه تو خونه ینی ی زن مکار و دزد پاش تو زندگیت باز میش منم تازه فهمیدم شوهرم با ی زنی دوسته هی فک میکنم نکنه تعبیرش ب اونه و بیشتر از این قراره برام دردسر بشه.

کسی تعبیرش و میدونه؟چون تو نت هم خ چیزای مختلف نوشته نمیدونم کدوم درسته کدوم غلط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر خوابای کتابی چرت ترین تعبیرخوابان

من ۶ ماه قبل فوت بابام همش خواب میدیدم بابام مرده 

میزد تو‌تعبیر خوتب یعنی عمر طولانی میشه.ولی برعکس شد 

کپه خوابم شد

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
متاسفانه تعبیرش دقیقا همینه💔 اون زن بین شما و شوهرتونه از زندگیت پرتش کن بیرون

دوستیشون الان دو س روزه شروع شده و در حد چت و تلفن بوده.ولی منم دستم به هیچ جا بند نیس،فک کردم با دو س روز قهر و دوا حل میش ولی نمیدونم هنوز باهاش رابطه داره یا ن😔دگ این خوابو ک دیدم بیشتر از قبل نا امید شدم 

دوستیشون الان دو س روزه شروع شده و در حد چت و تلفن بوده.ولی منم دستم به هیچ جا بند نیس،فک کردم با دو ...

نباید قهر و دعوا میکردی

بهتر بود بدون اینکه به روی شوهرت بیاری ناشناس زنگ میزدی به زنه حالشو جا می‌آوردی و تهدید میکردی آبروشو میبری

الانم دیر نشده 

آشتی کن با همسرت و اون زنو از چشمش بنداز

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
دوستیشون الان دو س روزه شروع شده و در حد چت و تلفن بوده.ولی منم دستم به هیچ جا بند نیس،فک کردم با دو ...

اگه جدی باشی میتونی شکایت کنی دادگاه پرینت میگیره از خطش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه جدی باشی میتونی شکایت کنی دادگاه پرینت میگیره از خطش

همه مکالماتش تو تلگرامه.بار اولش نیس،قبلا پرینت گرفتم واس همیت الان همه کثافت کاریاش و فقط تو تلگرام انجام میده تلگرامشم قفله.اینم گوشیمو گذاشتم رو ضبط صدا رفتم بیرون فهمیدم.خسته شدم بخدا.اصلا ی عذر خواهی هم نکرد تا دست پیشم میگیره......چ کنم ک بچه دارم.

نباید قهر و دعوا میکردی بهتر بود بدون اینکه به روی شوهرت بیاری ناشناس زنگ میزدی به زنه حالشو جا می‌ ...

نمیتونم هیچ جوری شمارش و پیدا کنم.با همسرم آشتی کردم ولی باهام سرده.بار اولش نیس خیانت میکنه منم فک میکردم اینم مثل قبلیا دو روز چت میکنه و تموم ولی این خوابو دیدم ترسیدم 

نمیتونم هیچ جوری شمارش و پیدا کنم.با همسرم آشتی کردم ولی باهام سرده.بار اولش نیس خیانت میکنه منم فک ...

ای بابا 

من فک کردم بار اولشه 

نمیدونم چی بگم اگر مستقلی جدا شو

ازش بیماری نگیری یه وقت🤦‍♀️

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
همه مکالماتش تو تلگرامه.بار اولش نیس،قبلا پرینت گرفتم واس همیت الان همه کثافت کاریاش و فقط تو تلگرام ...

داری میگی بار اولش نیست این احتمال هم وجود داره که بار آخرش هم نباشه

اگه قصدت جدایی با یه وکیل مشورت کن ببین چجوری می‌تونی یه مدرک خوب ازش گیر بیاری

اگه بتونی چند دقیقه سیمکارتشو بذاری رو گوشی خودت وارد اکانتش بشی فکر کنم رمزش تو گوشی تو نباشه ولی مطمئن نیستم باید امتحان کنی اما احتمالا بخوای وارد شی رمز نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
داری میگی بار اولش نیست این احتمال هم وجود داره که بار آخرش هم نباشه اگه قصدت جدایی با یه وکیل مشور ...

عزمزمه اون اصلا مشکلی با طلاق دادن من نداره‌.من خودم نمیخام طلاق بگیرم چون ی بچه دو ساله دارم و تا جایی ک مطمئن شم راهی جز طلاق نیس تلاشمو میکنم.فقط بابت خوابی ک دیدم ترسیدم نکنه اینبار جدی بشه رابطش

ای بابا  من فک کردم بار اولشه  نمیدونم چی بگم اگر مستقلی جدا شو ازش بیماری نگیری یه وقت ...

نبابا در حد چت کردن و تلفنیه خیانتاش.متاسفانه فعلا شرایط جدایی ندارم