2821
2789
عنوان

دستام خیلی درد میکنه😭😭😭😭😭

181 بازدید | 14 پست

ساعد دوتا دستم بشدت درد میکنه 

استامینوفن بخورم تاثیر داره؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

اسی بخدا ببخشید

لطفا دو تا تاپیک‌اخر منو گزارش بزنید اگه گزارش زدین ریپلای بزنید صلوات بفرستم ممنون

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم والیبال کار میکنم دستام هر روز همینه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
چی شده درد میکنه ؟ 

چند روز پیش والیبال بازی کردم 

امروزم یه عالمه ظرف شستم و جارو زدم فک کنم بدتر شد

چند روز پیش والیبال بازی کردم  امروزم یه عالمه ظرف شستم و جارو زدم فک کنم بدتر شد

با مسکن اینا بهتر میشه استامینوفن ناپروکسن دیکلوفناک هر کدوم دم دستت بود به دونه بخور 

با مسکن اینا بهتر میشه استامینوفن ناپروکسن دیکلوفناک هر کدوم دم دستت بود به دونه بخور 

باشه مرسی

چند روز پیش والیبال بازی کردم  امروزم یه عالمه ظرف شستم و جارو زدم فک کنم بدتر شد

با روغن ارده چرب کن عضلاتت نرم میشه چیزی نیست 

از سمت مچ به طرف بالا با روغن ماساژ بده بعد با پارچه ببند ولی سفت نبندی تا صبح خوب میشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز