2777
2789

کافیه فقط بفهمن که تو تنهایی از پس خودت برمیای شروع میکنن وااااااااااای ینی تو تنهایی میتونی بری سر کوچه اتون؟

نمیترسی یوقت دزد متجاوز وایسه دم درتون تا بیرون اومدی بگیرتت طلاهاتو بدزده بعد حامله ات بکنه کلیه اتو ببره بفروشه؟

حتما که دوشیزه ی پاک دامن نیستی که میری سرکار وگرنه زن نجیب تو خونه میشینه😐

نمونه بارزش مادر خود بنده هس که به نظرش زن نباید بین شهری رانندگی کنه خبر نداره من چن بار به بهونه محل کار پیچوندمشون رفتم تهران اونم تک و تنها با ماشین خودم😂😂☻ 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بی‌توجهی و تمرکز رو موفقیت پیشرفت خودم وگرنه میشی مثل من توسری خور خونه نشین که همش دخترا دیگه ...

توام اونجوری که اونا میخوان نباش یکم سرکشی تو زندگی اجباریه هنوزم دیر نشده تا چهل سالگی برای تغییر سبک زندگی وقت هس

توام اونجوری که اونا میخوان نباش یکم سرکشی تو زندگی اجباریه هنوزم دیر نشده تا چهل سالگی برای تغییر س ...

من سی یک سالمه ازدواج کردم با مردی که دلخواهم نبوده خیلی دوسم داره ولی اشتباه کردم بخاطر افسردگی فرار از مشکلات خودم این بدبخت اسیر کردم حقیقتا شدید افسرده شدم بی عزت نفس بی مصرف چون ی عمر کنار مادرم بودم ازش مراقبت کنم کنار آدم مریم روحی بعدم ازدواج چیزا دیگه الان دیگه نمیتونم چون واقعا اولین چیزی که بخوام اینه شوهرم با اینکه عاشقمه دوسم داره با محبته فقط چون ظاهرش پسندم نیست از زندگیم بیرون کنم دلم نمیاد ولی همش بخاطر ریگران پا گذاشتم رو خواسته هام اشتباه کردم بخاطر نجات خودم ی بدبخت دیگه آواره کردم 

ضعف داشتن 

حتی مادرا هم از رو  نگرانی این رفتارو بروز نمیدن بلکه از روی ضعف داشتن اینکارو میکنن 

چون همه ی سرمایه ی کل جوونی اونا بچه هاشون هستن و میترسن با مستقل شدن بچه سرمایشونو از دست بدن .

با دخترای مستقلشون مثل شما رفتار میکنن و با پسراشونم این رفتارو با دخالت تو زندگی متاهلی پسرشون بروزش میدن 

این رفتار فقط مختص والدین نیست حتی خیلی از شوهرا هم همین ضعفشون باعث میشه زناشونو محدود کنن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
من سی یک سالمه ازدواج کردم با مردی که دلخواهم نبوده خیلی دوسم داره ولی اشتباه کردم بخاطر افسردگی فرا ...

ببین کاری با بقیه حرفات ندارم ولی اون جا که میگی قیافه اش به دلم نیس باید بگم که نمیشه ۱۰۰ در ۱۰۰ معیارامونو داشته باشه طرف امکان پذیر نیس