2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای زیارت عاشوراااا چله حق شناسسس اون سنگینه من هر بار خوندم بیچاره شدم یه بار از وسطاش ول کردم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه نشنیدم

ذکرلاحول ولاقوة...خیلی خوبه همیشه بگین

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
عزیزم نمیتونم بگم،چون میترسم دیدگاه را نسبت به اون ذکر خراب کنم

عزیزم دلم میخواد بدونم چون متم ذکر زیاد میگم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

وای وای زیارت عاشوراااا چله حق شناسسس اون سنگینه من هر بار خوندم بیچاره شدم یه بار از وسطاش ول کردم

اینقدررر چشمم ترسیده ک مراسمی هم ک مسریم میخونن من سعی میکنم گوش نکنم

خیلیا ازش حاجت گرفتنا ولی برا من سنگین بود البته هم اتاقیم هم میگفت هر بار چله گرفته یکی از فامیلاشون فوت شده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

زیارت عاشورا نبود ولی از موقعی که شروع کردم رابطه ام با شوهرم افتضاح شد،مجبور شدم قطع کردم

زیارت عاشورا یعنی چی سنگینه

با زیارت عاشورا بدبخت شدید 

چرا من وقتی میخونم اروم میشم

منم زیاد شنیدم ولی نمیدونم تا چه حد درسته ولی همیشه برام سواله بعضی ذکرها ظرفیت وجودی بیشتری میخواد که اکثرا ما مردم عادی اون ظرفیتو نداریم متاسفانه ولی بهترین ذکر در درجه اول صلواتو استغفاره💖

زیارت عاشورا نبود ولی از موقعی که شروع کردم رابطه ام با شوهرم افتضاح شد،مجبور شدم قطع کردم

من فقط زیارت عاشورا برام سنگین بوده