2777
2789
عنوان

راسته که بعضی ذکرها سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست
اره ممکنه  ولی ۱۰۰ تا لعن رو مگه همه میگن؟ ما میکیم به نیت ۱۰۰ مرتبه دیگه ۱۰۰ تا نمیگیم

نه خب مونده دیگه..من معمولی میخونم..فقط چندبار باصدلعن وسلام خوندم که واقعا آرامش بخشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدررر چشمم ترسیده ک مراسمی هم ک مسریم میخونن من سعی میکنم گوش نکنم خیلیا ازش حاجت گرفتنا ولی برا ...

چه عجیب!!!!!!!!!!!همه ی عالما به زیارت عاشورا تاکید کردن..همه جا تاکید شده سعادت دنیا وآخرت درزیارت عاشوراست..

والا نمیدونم،کاش یکی بیاد توضیح بده در این رابطه

زیارت عاشورا سنگین نیس..من فک میکنم سنگینی هم باشه برای شب هست اونم نه برای ما مردم عادی بلکه برای کسانیکه ازنظر عرفانی مقام بالاتری دارند..وگرنه من پیج زیارت عاشورا داشتم همه ی اونایی که مداومت برخوندش داشتن کلی معجزه دیده بودن..یه خانومی نوشته بودن که چله ی آیت الله حق شناسی رو گرفتن ووسطای چله خواب دیدن که به آسمون رفتن وامام حسین جواب سلامشونودادن وبه حاجتشونم رسیدن..یاکسی بود که نوشته بودهروقت شروع میکنندتاآخرکه تموم کنن بوی خوش حس میکنن

زیارت عاشورا سنگین نیس..من فک میکنم سنگینی هم باشه برای شب هست اونم نه برای ما مردم عادی بلکه برای ک ...

پس چجوره برا بعضیا اتفاق بد میافته یعنی مشکل از اون شخصه

پس چجوره برا بعضیا اتفاق بد میافته یعنی مشکل از اون شخصه

برای کسی اتفاق بدنمیفته..شاید اونا تلقین میکنند،یاشاید اون اتفاق خیربوده درحقیقت..درقلب تمام آدمها یه عشق مخفی نسبت به امام حسین وجود داره..اصلن رمز سعادت دنیاوآخرت امام حسینه..محاله باخوندن زیارت عاشورا اتفاق بدی برای کسی بیفته..