2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم 🙃

183 بازدید | 14 پست

امیدوارم یه روز جلو چشام زجرکش شه ازش متنفرم 

یه ادم دورو و دروغگو و فوق العاده بد دهنه 

فامیلا بزور باهامون رفت و امد دارن از بس حرفشونو میبره و میاره و فتنه به پا میکنه تا رو میشه هم خودشو میزنه به غش و ضعف و داد و بیداد الکی 

کاش یا خدا اونو بکشه یا منو واقعا توانش رو ندارم 

.................................................  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیش چطوره؟؟شوهرش پدرش؟؟؟

تو فرزندی وظیفه ای نداری ولی این آدم شدیداً داره رنج می‌کشه 

کاش میشد کمکش کنی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

از اون خونه برو. کار دیگه ای نمی تونی بکنی

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
زندگیش چطوره؟؟شوهرش پدرش؟؟؟ تو فرزندی وظیفه ای نداری ولی این آدم شدیداً داره رنج می‌کشه  کاش ...

بابام خیلی بیچاره است خودشم گیر افتاده 

پدر و مادر نداره خواهر و برادراشم هیچکدوم خوششون نمیاد نزدیکش شن

بابام خیلی بیچاره است خودشم گیر افتاده  پدر و مادر نداره خواهر و برادراشم هیچکدوم خوششون نمیاد ...

بابات باهاش چطوره؟؟

هیچ آدمی خود ب خود بد نمیشه 

چی بگم خدا کمکت کنه و کمک اون 

فقط میدونم ما آدما خیلی بدبختیم حالا هر کدوم یجوری

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بابات باهاش چطوره؟؟ هیچ آدمی خود ب خود بد نمیشه  چی بگم خدا کمکت کنه و کمک اون  فقط مید ...

بابام خیلی مهربون و خوبه ولی مامانم مدام باهاش دعوا داره تحقیرش میکنه به شدت 

چطوری برم اخه ؟

چند سالته؟

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
۲۳

خب وقت کار پیدا کردنته. اگه تونستی یه شهر دیگه کار پیدا کن خودتو خلاص کن (سرش توضیح به مامانت نده فقط یه روز جمع کن برو) البته باباتو در جریان بذار و خواهش کن کمک کنه خلاص شی خودش که می دونه وضعیتو. یجوری هم اوضاع رو جمع کنید که مامانت نفهمه باباتم همکاری کرده. اگه باز اینجوری نمی تونی دوباره درس بخون شهر دیگه قبول شو دولت هزینه ی همه چیو میده همونجا کار پیدا کن کم کم جمع کن و انصراف بده از دانشگاه. باز اگه هیچکدوم اینارو نمی تونی کارایی یاد بگیر که بتونی فریلنسری انجام بدی پول جمع کن.