2777
2789
عنوان

شب شد و تولدی برام نگرفت این مردک

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 44 پست

دوتاا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فراموش کرده یا واسه فردا یا چند روز دیگه هماهنگ کرده

تولد رو باید همون روز گرفت حالا یکی وقت نداره چند روز زودتر بگیره🥺

از خانوادم دورم مگرنه هرسال اونا برام جشن میگرفتن 

پارسال مادرم از شهرمون اومد فقط به خاطر تولدم😭اصلا هیچکس پدرمادر نمیشه

کی زور کردم🥺 اصلا گلایه هم نمیکنم دگ برام مهم نیستش الان بهم پیام دادم گفتم کی میای گفت مشکل پیش ا ...

احتمالا دروغ گفته 

یه سوپرایز برات داره 

نا امید نباش

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
حستو خیلی تجربه کردم منتظر یه حرکت خاص بودی و هیچی به هیچی  من تازه از یه ماه قبل جلوش هی میگم ...

دقیقا اصلا شوهرم هیچ مناسبتی حتی تبریکم نمیگه از چندماه قبل میگفتمش تولدم دگ ازت انتظار دارم ک سالای دیگه نباشه حتی کادو نگیری ولی انگار امسال هم خبری نیست🥺

امروز تولد منم بود ولی از بس هول هستم خودم به زور عصر بیدارش کردم رفتم کیک و بادکنک خریدم وکلی عکس خ ...

اره میخوام فردا برم برا خودم کیک و گل و کادو بگیرم پارسال مادرم کلی راه اومد شهرمون به خاطر تولدم تولدمو جشن گرفت امسال گفتم شوهرم میگیره ولی هنوز هیچی

کی زور کردم🥺 اصلا گلایه هم نمیکنم دگ برام مهم نیستش الان بهم پیام دادم گفتم کی میای گفت مشکل پیش ا ...

ببین اسی همین که گقته مشکلی پیش اومده نشونه خوبیه شاید برنامه داره سوپرایزت کنه 

تولدتم مبارک   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

نگران نباش دوم تیرتولد منم‌بود شوهرم کیک خرید اورد واس منوبچها بعدش گفت بریم کافه منم خوشحال خرم رفتیم فک کردم سوپرایز داره توراه کیکم خرید بعد رفتیم یجا کافه دیدم تولد همسر دوستش هست🥴🥴دیجی بودو شامو...مث یه عروسی کوچیک خودمونی.اخرشم خانندشون که شوهره خانومه بود منونشون داد گفت تولد ایشونم هست ومن کیک کوچولوم رو فوت کردم اون خانمم کیک گندش رو فوت کرد😁😔