2777
2789
عنوان

شب شد و تولدی برام نگرفت این مردک

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 44 پست
نگران نباش دوم تیرتولد منم‌بود شوهرم کیک خرید اورد واس منوبچها بعدش گفت بریم کافه منم خوشحال خرم رفت ...

کوچیک وبزرگش مهم نیست به هرحال فوت کردی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی همین که گقته مشکلی پیش اومده نشونه خوبیه شاید داره برنامه داره سوپرایزت کنه  تولدتم م ...

مرسی گلم 💕اخه میدونی چیه من قبلا بهش گفتم مثل سالای دیگه تو خونه برام تولد نگیر خوشم نمیاد🥺

ن بابا مادرشوهرم منو سوپرایز کنه!!!

این کاربردلش خوشه فکرکنم جدی نگیر😊

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دوبار فوت کردم یبار خونه یبارم اخرشب یه کیک دیکه.خودمم عصرش کیک‌پخنم شد سه تا😂

مبارکه عزیزم ایشالله همیشه خوش باشی❤ والا من 36سالمه تاحالاکسی برام تولدنگرفته💔

مرسی گلم 💕اخه میدونی چیه من قبلا بهش گفتم مثل سالای دیگه تو خونه برام تولد نگیر خوشم نمیاد🥺

مردا دو حالت دارن یا یادشون میره یا درحالی که تو فک میکنی یادش رفته یهو سوپرایزت میکنن امیدوارم همسر تو هم جزو حالت دوم باشه اگرم نگرفت ناراحت نشو بشین پا حرفش ببین مشکلش چی بوده که نگرفته 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

عزیزم💕 خودت برا خودت تولد بگیر من ک میخوام فردا برم برا خودم گل و کادو اینا بگیرم

چی بگم

امسال انتظار یچیز خیلی خوب داشتم اما خب قسمت نشد.انشاله امسال شوهرت سوپریزت میکنه

والا بذاره زندگیم وبکنم سورپرایزشو نمیخوام برای بچه هام ناحالاکیگ تولد نخریده انقدراین آدم بیشعوره