سلام بچه ها خوبید☺ من خودم همیشه اعتقادم این بوده که زایمان طبیعی و کلا چیزی که خدا به صورت طبیعی برا ما آدما گذاشته بهتره. کاری با کسایی که واقعا نمیتونن طبیعی زایمان کنن و سزارین میشن ندارم(بازم جبهه نگیرید لطفا) ولی در کل من خودمم اعتقاد دارم که مادر در هر حال مادره و چه طبیعی چه سزارین هر دو مشکلات خودشونو دارن. اما به اینم اعتقاد دارم که واقعا درد طبیعی خیییییلی وحشتناکه حالا درسته بعضیا میگن بعد اینکه بچه ب دنیا اومد کل دردا میرن ولی سزارین تازه بعدش درد میکشی. اما خانواده شوهر من 5 تا دختر دارن ک آخری تازه بارداره ولی اون 4 تا دخترشون همشون سزارین کردن ففط این آخری فعلا معلوم نیست طبیعی میاره یا سز. ولی مادرشوهرم از وقتی من باردار شدم همیشه میگه والا سزارین سخته و دخترای من زجر زیادی کشیدن طفلکا و .... درصورتی که خود خواهر شوهرام همیشه بهم میگن والا چرا خودمونو از لحاظ روانی دیوونه کنیم از بس درد بکشیم و سزارین راحت تره فوقش چند مدت تو رخت خواب استراحت میکنیم ولی خلاصه الان مادرشوهرم میگه تو طبیعی بیار و مطمئن باش همون بعدش راحت میتونی راه بری و ... در صورتی که منم نمیخوام اون درد طبیعی رو بکشم و درست مثل دخترای خودش سزارین شم. اینم بگم حتی ب شوهرمم فهموندن ک فقط اونایی ک سزارین میارن سختی میکشن و طبیعی خیلی راحته ولی من ب شوهرم گفتم ک طبیعیم خیلی درد آوره اما شوهرم تحت صحبتای اونا میگه نه فقط خواهرام زجر کشیدن. منم امشب خیلی ناراحت بودم از اینکه من بخوام سختیای زایمان طبیعی رو بکشم تازه بعدش شوهرم اینا بگن وای وای سمانه خیلی راحت بچه آورد. منم بهش گفتم باید کم کم 4 یا 5 تومن جم کنه تا 2 ماه دیگه سزارین شم. حالا ب نظر شما من چطور ب شوهرم ثابت کنم طلیعیم دردای وحشتناکی داره. چرا فقط فک میکنه خواهرای خودش زجر کشیدن؟ ببخشید زیاد شد اما اعصابم خورده