2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

57 بازدید | 50 پست
سلام بچه ها خوبید☺ من خودم همیشه اعتقادم این بوده که زایمان طبیعی و کلا چیزی که خدا به صورت طبیعی برا ما آدما گذاشته بهتره. کاری با کسایی که واقعا نمیتونن طبیعی زایمان کنن و سزارین میشن ندارم(بازم جبهه نگیرید لطفا) ولی در کل من خودمم اعتقاد دارم که مادر در هر حال مادره و چه طبیعی چه سزارین هر دو مشکلات خودشونو دارن. اما به اینم اعتقاد دارم که واقعا درد طبیعی خیییییلی وحشتناکه حالا درسته بعضیا میگن بعد اینکه بچه ب دنیا اومد کل دردا میرن ولی سزارین تازه بعدش درد میکشی. اما خانواده شوهر من 5 تا دختر دارن ک آخری تازه بارداره ولی اون 4 تا دخترشون همشون سزارین کردن ففط این آخری فعلا معلوم نیست طبیعی میاره یا سز. ولی مادرشوهرم از وقتی من باردار شدم همیشه میگه والا سزارین سخته و دخترای من زجر زیادی کشیدن طفلکا و .... درصورتی که خود خواهر شوهرام همیشه بهم میگن والا چرا خودمونو از لحاظ روانی دیوونه کنیم از بس درد بکشیم و سزارین راحت تره فوقش چند مدت تو رخت خواب استراحت میکنیم ولی خلاصه الان مادرشوهرم میگه تو طبیعی بیار و مطمئن باش همون بعدش راحت میتونی راه بری و ... در صورتی که منم نمیخوام اون درد طبیعی رو بکشم و درست مثل دخترای خودش سزارین شم. اینم بگم حتی ب شوهرمم فهموندن ک فقط اونایی ک سزارین میارن سختی میکشن و طبیعی خیلی راحته ولی من ب شوهرم گفتم ک طبیعیم خیلی درد آوره اما شوهرم تحت صحبتای اونا میگه نه فقط خواهرام زجر کشیدن. منم امشب خیلی ناراحت بودم از اینکه من بخوام سختیای زایمان طبیعی رو بکشم تازه بعدش شوهرم اینا بگن وای وای سمانه خیلی راحت بچه آورد. منم بهش گفتم باید کم کم 4 یا 5 تومن جم کنه تا 2 ماه دیگه سزارین شم. حالا ب نظر شما من چطور ب شوهرم ثابت کنم طلیعیم دردای وحشتناکی داره. چرا فقط فک میکنه خواهرای خودش زجر کشیدن؟ ببخشید زیاد شد اما اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب

شما ظاهرا فقط در مورد درد مطالعه کردی، !!! و از مزایا و معایب هر دو بی خبری، مطالعه ات هم فقط روی خواهرشوهراته

میدونستی طبیعی اپیدورال هم وجود داره؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
یه فیلم سزارین هم خودت ببین
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من سزارین شدم و 4-5 ساعت تو جا بودم چندنفر از نزدیکانم طبیعی زایمان کردن یکی شون 7-8 روز اون یکی سه هفته تو جا بودن سزارین عالیه
لبخند زدن خیلی راحت تره تا بخوای به همه   توضیح بدی چرا حالت خوب نیست!!!!
الان نظر خودت چیه دوست داری طبیعی باشه یا سز؟این چیزی نیست که بخوای برای اثباتش با روح و روان خودت بازی کنی اول خودت رو درنظر بگیر و راحتی خودت ،چون وقتی رفتی روی تخت زایمان یا سز اگه انتخاب خودت نباشه فشار روانیش برات زیاده زایمان و بهم خوردن هورمونها باعث افسردگی بعد زایمان حالا خفیف یا شدید میشه اینحالتم پیش بیاد که دیگه کار خرابترمیشه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید