2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

458 بازدید | 16 پست

بهش گفتم راننده اسنپ نگام می‌کرد گفت خوشش اومده حتما 

بهش گفتم این مرده بهم متلک گفت چیری نگفت 

در صورتی که اوایل ازدواج خیلی ناراحت می شد

بعد از طرفی میگفت دست هات پیدا نشه صندل نپوش ک پشت پات پیدا باشه 

کاری ب مانتو جلو باز هم نداشت زیاد فقط یکم ناراحت میشد همین 

/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تور خدا بیخیال همین تازه رفتم جلو در بلوز شلوار پوشیده بودم دیدم کسی نیست تو کوچه شوهرم جلو در بود یه وسیله بهش دادم اخماش کرد تو هم راحت تر می یومدی اینجوریش خوبه 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

انجوری که خیلی خوبه حالا من تو خیابون چشمم اتفاقی یک مرد و دید شوهرم تا هشت روز باهام قهر بود یک زنگ و پیام بهم نمیداد و میگفت تو منو دوست نداری 🥲

کاش شوهرم منم یکم بی خیال بشه باز ماله من اصلا به حجابو و اآرایشم کار نداره میگه پوششت باید انتخاب خودت باشه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

من یبار گلایه کردم بابت گیر ندادناش 

بهم گفت اگر بهت گیر بدم احساس میکنم به شعورت توهین کردم یهنی خودت نمیفهمی چی بپوشی و چیکار کنی 

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

گیر میدن میگید چرا گیر میده وبد دل هست 

گیر نمیدن میگید بی غیرت 

همسر منم چیزی براش تعریف کنم گارد نمیگیره واصلا در رفتار یا لباس پوشیدنم دخالتی نداره ،چون میگه مطمینم بهت ومیدونم خودت همیشه شان وشخصیت رو حفظ میکنی