2777
2789

با پسری آشنا شدم 

اخلاقش خوبه و مهربونه 

مامانش لر چهارمحال و بختیاری

باباش لر بروجرد 

غیرتیه ولی ابراز علاقه خیلی میکنه و هوای منو خیلی داره 

میشه نظر بدید 

مردای لر چه جوری ان🥺🥺

من یکم میترسم چند مورد بد شنیدم ازشون مثل اینکه زن رو اهمیت نمیدن و‌‌‌....

ومیترسم نکنه مهربونی ایشون هم بعدا عوض شه والان نقشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماکجایی هستید؟بنظر من باهمشهری خودت ازدواج کنی راحتتری،چون بالاخره فرهنگ ها و رسومات وآداب هر شهری فرق داره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

اخلاق بختیاری ها خاصه از شهر خودشون زن بگیرند بهترند

من یک عروس بختیاری هستم

از لحاظ فرهنگ خانواده خیلی خیلییییی اذیت شدم 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

سلام در زمینه مردسالاری شان تحقیق کنید البته اینکه خودتون کجایی هستین هم مهمه، جاهای سنتی معمولا مرد سالارترن مردسالاری واژه غریبیه باعث بسیاری از طلاق ها و ناسازگاری های زناشویی هست🌷

دوستان ازدواج با یک فرهنگ سنتی تر از خودتون مثل عبور از دره مه گرفته است هر چی تلاش کنی باز چیزی رو نمیبینی تا میتونید با فرهنگ خودتون ازدواج کنید جاذبه های اولیه بعد یه مدت کم رنگ میشه بعدا واقعیت ها رو میشه البته بنظرم دوستی با فرهنگ های دیگه خوبیش اینه چشمتون وا میشه و تفاوت ها رو میبینید اما ازدواج هرگز

خانواده اش وقتی اومدن با زبان نرم و به زور شیرینی گرفتند عقد که کردیم شروع شد 

شوهرم خیلی از لحاظ مالی کمک میکرده ازدواج کرد همین توقعات بود ماشین ما خانوادگی شده بود

خونه ما را که من قسط دادم سرش اومدند گفتند از منه و رفتیم دادگاه ۶ سال تا دادگاه رای به نفع ما داد

تهمت بی دلیل بی احترامی چرا چون شوهرم خرج خونه هم توش میموند اینا با این که وضع مالی خوبی داشتند از همسر من انتظار داشتند

کلازیاده حال تایپ ندارم چهارمحال بختیاری هستند

شوهرم بختیاری کنار دستمه

میگه بگو بختیاریا هرچی دارند میخورند شبم که هرچی کار کردند خرج میکنند

دوست دارند خودشون همه چی بپوشن بگردن بقیه نپوشن نگردند

اینقد که از بیابون دشت حال میکننداز جایی دیگه لذت آنچنانی نمیبرند 

😂😂😂😂😂

کینه شتری دارند..... ( اینو راست میگه )