2777
2789
عنوان

بیایدنظر بدید راجب لرا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مردی از هیچ قومیتی خوب نیس مگر این که خلافش ثابت بشه.خیلی به ویژگی های شهریشون اکتفا نکن.

ولی در کل در رابطه با ازدواج

نظرم اینه فارس با فارس

لر با لر

و....

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برای زناشون احترام زیادی قائل نیستن البته لر خرم اباد و پلدختر بودن نمیتونم در مورد همشون قضاوت کنم ولی اینایی ک من دیدم اینجور بودن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اخلاق بختیاری ها خاصه از شهر خودشون زن بگیرند بهترند من یک عروس بختیاری هستم از لحاظ فرهنگ خانو ...

دقیقا منمخود همسرم خوبه ولی از دست خانوادش دیونه شدم

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

چرت و پرت نگید راجب لرا وقتی از نزدیک نمی‌شناسید

استارتر آدما با هم فرق دارن ربطی به لر بودن و ترک بودن و... نداره به جز آداب و رسوم

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

الان اسی

خونواده پدری من لرن

خونواده مادریم تهران

شوهر خودمم مشهد

راستشو بخوام بهت بگم هم خونواده مادریم هم همسرم با خونواده بابام درگیرن.

اما خب تو همون خونواده پدریم لرهای خوب و باشخصیتم داریم.مثلا داییای بابام آدمای خیلی محترمی بودن.

پس هیچ نظری از روی شهر نمیشه داد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اتفاقا به خانوماشون خیلی خیلی اهمیت میدن

اگه ی غریبه بیاد تو جمعشون خیلی تحویلش میگیرن اصطلاحا میگن غریب پرستن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.