2777
2789

هرچی بخواین میخرین مثلا هروقت بخواین لباس میخرین یا همیشه شوهرتون پول میزنه به حسابتون یا اینکه هروقت میخواین میرین آرایشگاه هزینه های زیاد کنین مثل لایت مو و کراتین و اینجور چیزا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هررررچی بخوام هر موقع بگم میخره و میزاره انجام بدم خداروشکر🤌❤️

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

اره هرچی بگم تاجایی که بتونه هزینشو بپردازه میخره 

چون ادم خراب کنی نیستم و اذیتش نمیکنم اگه خیلی ولخرجی کنم دیگه اینجوری نیس

چون میبینه حواسم هست به این چیزا هرچی بگم میگه باشه

کلا ارایشگاه نمیرم خخخ ولی اره هر چی بخوام میخره 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

من که اختیار با خودمه نظر و ..نمیخوام ازش 

ولی یه بار توی دلم موند 

طفلی گفت هوس کباب کردم 

من گفتم کوفت و هوس کباب کردم 

براش نخریدم 

دیگه موند بعدا گرفتم باز هنو عذاب وجدان دارم 

چون تا زمانی که سرپا بود کار میکرد هر چی میخواستم تهیه میکرد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نه 

چندسالی هست هرماه یه مبلغ مشخص میده بهم دیگه به هیچ چیم پول نمیده کاری هم نداره با اون پولم چی خریدم یا نخریدم 

فقط عروسیا پول آرایشگاه و لباس و ... رو میده 

عیدم یه چیزی میزاره روی پول ماهیانه میگه برو خرید عیدتو بکن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘