2777
2789
عنوان

از حرفی که زده گیج و منگم

125 بازدید | 8 پست

همسرم یه خواهر داره از من خیلی بزرگتره و متاهل و تحصیل کرده. خیلی پولدارن. رانندگی نمیکنه با اسنپ رفتن جایی نمی تونستن اسنپ بگیرن زنگ زدن شوهرم گرفته براشون. من هاج و واج موندم میگم ماشین دوتا دارن رانندگی نمی کنه باشه ولی یعنی نمی تونه یه اسنپ بگیره!

به همسرم اینارو میگم. میگه همه خانوما اینطور نمونه اش فلانی.

از اون روز من دیگه هاج و واجم. اون اگه زنه پس من خرم که عینه سگ کار میکنم به چشم هم نمیاد برای خودم یه دولتیم بعد اونوقت زن میشه اون.خواهرشوهرم عینه گیجا میمونه هیچی بلد نیست ولی حالا بیا ببین چه رفاهی همسرش براش ساخته. زنش یک ساعتم کار نکرده حتی کار خونه. بعد اونوقت من 🫏

خب شما برا خودت کار کردی عزیزم 

اون پول هم داشته باشه استقلال نداره که یه اسنپ بلد نیس بگیره

از کجا میدونی شوهرش باهاش برخوردش خوبه؟ 

هر چیزی ام نداشته باشی لاقل عرضه داری کم چیزی نیس که

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اسنپ برای کسی که اخرین مدل هرچیزی رو داره ولی بلد نیست باهاش کار کنه کاریه

خب بلد نیست بیچاره گناهی که نکرده. منم دوستم تیلیاردره بهترین خونه توی بهترین منطقه شهر. ولی هر وقت بخواد اسنپ بگیره میاد توی گروه دوستانه میگه بچه ها برام اسنپ بگیرید لطفا

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
خب بلد نیست بیچاره گناهی که نکرده. منم دوستم تیلیاردره بهترین خونه توی بهترین منطقه شهر. ولی هر وقت ...

برای من عجیبه

اینا چطور زندگی می کنن

چه فرقی با مامان بزرگای ما دادن

مثلا تحصیل کردن