2777
2789
پنیر مربا بده؟ حالا کره چون چربی حذفش میکنم تخم مرغ یکی بیشتر نمیشه خورد  سیب زمینی آب‌پز هم ...

تخم مرغتو ابپز کن 

قشنگ بهش سس تند بزن لقمه بگیر بخور 🤤🤤

اره پنیر مربا هم خوبهههه

میتونی سالاد الویع هم بخوری برا صبحونت اگه مزاجت قبول کنه یا املت 

یا جیگر .

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂از فردا پر خوری من شروع میشه 😂😂

ادامه بده خواهر ت میتونی 😂😂😂😂😂

پاستا هم چاق کننده اس 

میتونی نودل بخوری کنارشم سیب زمینی سرخ شده 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم ایشون تا وزن نرمال ۴ کیلو کم دارن

شما یه تنه مرزهای تناسب اندامو جابجا کردی😓😓😥😥

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
میتونی خیلی راحت توده بدنیو حساب کنی  تا فکر نکنی مرز چیزی جا ب جا شده

چی میگی ریپلای نکن منو

اعتماد بنفس،اومدی به کسی که قدش 158 و وزنش 42 هستش و تاپیک زده میخواد چاق بشه بهش میگی نه تو کاملا متناسبی!!!

حالا بعدشم رفتی بالای منبر داری سخنرانی میکنی😥

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
چی میگی ریپلای نکن منو اعتماد بنفس،اومدی به کسی که قدش 158 و وزنش 42 هستش و تاپیک زده میخواد چاق ...

سواد نداری عشقم (شاخص توده بدنی)

اگر دیپلم نگرفتی هنوز تو گوگل سرچ کن محاسبه توده بدنی 

قد و وزن میدی 

بهت میگه چغدر کمبود وزن یا اضافه وزن داری یا حتی متناسبی!شما چغدر پر رویی ک با این سواد داری شاخ شونه می‌کشی!!!!

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️