2777
2789
سواد نداری عشقم (شاخص توده بدنی) اگر دیپلم نگرفتی هنوز تو گوگل سرچ کن محاسبه توده بدنی  قد و ...

چغدر؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂

متاسفم برای معلم ٳملات😂😂😂

تو دیگه از سواد حرف نزن اوسکول،چقدر،اینطوری نوشته میشه😂😂😂

تو اومدی ب کسی که قدش 158 و وزنش42 هستش میگی لاغر نیستی کاملا متناسبی!!!!خب این یعنی چی؟یعنی هیچی حالیت نیست..

مگرنه هر کی یه ذره سواد و عقل داشته باشه میدونه برای قد 158،وزن55_58 متناسبه و ایشون کمبود وزن دارن!!

فهمیدنش انقدر سخته واقعا؟؟؟😂😂

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
چغدر؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂 متاسفم برای معلم ٳملات😂😂😂 تو دیگه از سواد حرف نزن اوسکول،چقدر،اینطوری نوشت ...

اسکل خودتی 

ای کاش عزیزم توأم املا ضعیفی داشتی امایکم سواد داشتی

بدبخت 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکل خودتی  ای کاش عزیزم توأم املا ضعیفی داشتی امایکم سواد داشتی بدبخت

سواد رابطه مستقیمی با املا داره😂 

تو نوشتن بلد نیستی بعد ادعای سواد داری؟!😂😂

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
میخواست گناه خودش بزاره پای تو بگ تو مقصری اهمیت نده چطور خیانت کرد؟ 

با زن دیگه رو هم ریخت وقتی فهمیدم کتمان نکرد گفت دوستش دارم بعدش که فهمیدزنه بخاطر پولش میخاستتش گفت بیازندگی کن بخاطربچه ها ومنی ک فکر خیانتش داغونم کرده چون دوستش داشتم

زر زده ، من چاقم هیچوقت به خاطر چاقیم انتخاب نشدم 

متاسفانه علاوه براینکه منو نمیخواد حرفایی از من به طرف زده بود که الان از سراجبار فقط باهاشم یعنی مشخصه تنفرداره ازمن ولی من واقعادوسش داشتم