2777
2789
لاغر نیستی کاملا متناسبی 

قد158،وزن نرمالش باید بین55تا58 باشه

ایشون 42 هست خب لاغره دیگه👀👀

بنده خدا میخواد چاق بشه تا کمبود وزنش اوکی بشه

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن ۴۲ قد۱۵۸عزیزم

چرا وزن نمیگیری؟ به خودت برس به اونم اهمیت نده وزنت بیاد بالا انرژی و حال خودتم بهتر میشه!

ولی خوب اگر خدادادی هست و همه راه هارو رفتی و نمیشه رو ادامه ی  زندگی با شوهرت تجدید نظر کن 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

فقط قرص گرین آپ بخر نه عوارض داره نه برگشت حتی اگه اشتها نداری چاقت می‌کنه منم اینقدر لاغر بودم خودم از خودم بدم میومد خریدم خوردم اینقدر خوبه که نگو چاقیش کل بدنه

وزن ۴۲ قد۱۵۸عزیزم

هعی خدا چرا قدرتو نمیدونه من باید کلی پول عمل بدم بشم هم وزن شما اگه بشم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

قرص شیکوریدین بخور گیاهی هست هیچ عوارضی هم نداره اشتهات رو زیاد میکنه کم کم تپل میشی ، خودت از داروخونه بپرس اثرشو بعد از حدود یک ماه نشون میده 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot