2777
2789
عنوان

هدیه تولد خواهرشوهر 😒😒😒😒

408 بازدید | 13 پست

بچه ها پریروز تولد خواهر شوهرم بود 

ما هرسال براش یه کیک کوچولو با یه کادو میخریم 

یا میریم مغازش یا خونشون و سوپرایزش میکنیم 

شنبه تولد دختر خالشون بود و همگی دعوت بودیم و اونشب به خواهرشوهرمم فقط یه تبریک گفتیم فرداش هم از خستگی کلا یادمون رفت کاری کنیم براش 

دیروز بهم زنگ زد خیلی ناراحت بود میگفت که اره هرسال داداشم برام کادو میخرید امسال نمیدونم چرا یه تبریکم نگفت خیلی دلم شکسته و کسی منو دوست نداره و داداشام هر کدومشون رفتن زن گرفتن منو فراموش کردن کاش منم مثل خیلیا فردای تولدم میمردم.. منم هیچی نگفتم بهش

حالا به نظرتون امشب یه کادو وکیک ببریم براش و بهش تبریک بگیم؟ 

یا دیگه دیره؟ 

اگر میگید که بریم چه کادوای بخریم براش؟؟ 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خودش فکر میکنه وظیفمونه اما دلمم نمیخواد اینجور چیزارو از چشم من ببینه فکر کنه من گفتم چیزی نخ ...

حوصله داری ها

حالا چند  سالش هست

بابا و مامانش براش بگیرن دیگه

وظیفه نیست که اینقدر انجام دادین افتاده گردنتون

هر سال براش خریدیم بهترینارم خریدیم و بیشترشم به اصرار من بوده چون اصلا شوهرم تولدشو یادش نمیمونه 

الانم یجوری حرف زد ک انگار تقصیر منه چیزی براش نخریدیم 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
اره عزیزم برید خوشحالش کنید ، دلش به برادرش گرمه ، کادو هم هر چی در توانتونه

جز شوهر من 4 تا برادر دیگه ام داره و خواهر دیگه ای ندارن 

تو این مدت هم همیشه من یادم بوده ک تولدش کِیه و براش کادو ببریم بقیه حتی تبریکم نمیگفتن و اونم عادت کرده بود 

اما دیروز زنگ زد گفت داداشام زن گرفتن فراموشم کردن به من برخورد

دیگه زن مهرداد نیستم💔
عوضش ثوابش برای شما و همسرته ، نه اون یکیا با توجه به شرایطش دل شکسته ست خدا خیر بده بهتون

ممنونم عزیزم 

اتفاقا زنگ زدم بهش گفتم میایم خونتون خوشحال شد  

رفتنی هم یه دسته گل و یه کیک کوچیک میخریم براش 

دیگه زن مهرداد نیستم💔