2777
2789

توروخداراهنماییم کنید دوستان کسی بوده زگیل تناسلی داشته ودرمان شده باشه بعدازدرمان باردارشده باشه؟درمدت زمان بارداری اين بيماري مجددا عودنکرد؟؟؟؟؟

تاثیری تو بارداری نداره که

اگه فقط زگیل تناسلی داری و دهانه رحمت درگیر نشده هنوز

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیری تو بارداری نداره که اگه فقط زگیل تناسلی داری و دهانه رحمت درگیر نشده هنوز

نه ببنید من سه سال پیش داشتم درمان شدم چندبارهم تواین سه سال ازمایش دادم منفي بوده‌ الان باردار شدم دکترم میگه صددرصدچون باردار شدی دوباره برمیگرده.

نه ببنید من سه سال پیش داشتم درمان شدم چندبارهم تواین سه سال ازمایش دادم منفي بوده‌ الان باردار شدم ...

مشکلی برا بچه نداره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

ی خانوم دکتر هست خدایی  کارش خیلی خوبه فقط باید اعتماد داشته باشی بهش آیدیش رو بدم

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون