2777
2789
عنوان

ناراحتی از خانواده شوهر

362 بازدید | 14 پست

سلام به همگی . من حدود چند ماه هست که عقد کردم ‌. اولش راضی به ازدواج با همسرم نبودم چون از خیلی جنبه ها با همدیگه تفاهم نداشتیم . بگذریم ولی الان دوستش دارم و اون هم خیلی من رو میخواد.  مشکلی که وجود داره اینه که خانواده شوهرم چه برادر یا خواهر هاش دید خوبی نسبت به من ندارن . شوهرم با زبون محلی خودشون با همدیگه صحبت میکنن و من متوجه نمیشم . دو سه بار هم بد رفتاری ازشون دیدم که سعی کردم به روی خودم نیارم یا به شوهرم نگم . تا اینکه آخرین بار خواهر شوهرم دوباره یک چیزی گفت و من خیلی ناراحت شدم بقدری که گریم گرفت . نمیگم چی ولی در کل من الان باید به شوهرم چی بگم ؟ میخوام طوری باشه که این مشکل حل بشه و نمیخوام هیچ گونه بحثی پیش بیاد . تا الان هم به خونواده خودم راجب این رفتار ها چیزی نگفتم . شما باشین چکار میکنین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دوست دارم تو موردهای خصوصی تایپیک بزارم ولی حیف بعدا حذف نمیشه شاید یکی شناخت بچه ها کاش همکاری کتید این حق رو به ما بدن که خودمون تایپیک هامون رو حذف کنیم 

واقعا خانواده های شوهرایی که عروس از راه نرسیده شروع میکنن به اذیت کردنش رو درک نمیکنم 

بنظرم از اینجور آدما فقط باید دوری کرد 

هیچ راه چاره ای نداره

رفت و آمدت رو‌کم کن 

سکوت کن 

خیلی کم کنننن

[QUOTE=300214524]اول بگو خواهرش چی گفت ک بشه راهنمایت کرد شاید تو بم گفت که آره چنتا از فامیل هاتون قلیون میکشن ، خداروشکر من اهل اینجور چیزا نیستم انقد بشکن تا بمیرن ! با لحن و خنده ی بد گفت در صورتی که خانواده خودشون قلیونی هستن . یبار گفت با این که سواد ندارم ولی خیییلی می فهمم بیشتر از باسواد ها ! آخه تو خانوادشون فقط من تحصیلات دانشگاهی دارم بقیه بی سوادن