2777
2789
عنوان

بعد از ۸ماهه اومدم

142 بازدید | 19 پست

سلاممممم کلی دل تنگ بودممممم😍😍😍🥺🥺🥺

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم... 

چون با اینکار فقط داریم باز دیدهاشون روبالا میبریم وبه نفعشونه... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی وچه در مورد مسائل دیگه... 

لطفا همکاری کنید باهامون... 

اگه موافق هستید اینجا بگید موافقم واین متنو کپی کنید وبه صورت تاپیک بزارید دقیقا باهمین عنوان... 

فقط لطفا همکاری کنید... 

امیدوارم این روش جواب بده.... 

این تاپیکمو کپی کنید وبه صورت تاپیک بزارید... 

اینجا هم بگیدموافقمو از فرداهیچ تاپیکی نزارید برای یمدت. 

فردا 21 تیر از ساعت00:00 امشب شروع کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند.    سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.
خوش اومدی ب دنیای عجیب نی نی سایتا😂😂😂😂بعد ۸ ماه

مرسی مرسییی ولی چیشده چرا عجیب غریب حرف میزنن😂😐

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 
تو که تو این۸ماه دائم تاپیک زدی    

چی؟

من از برج ۸دیگه نیومدم تا الان چی میگی بابا😐