2777
2789
عنوان

برنامتون برای تابستون؟

83 بازدید | 14 پست

من فردا قراره برم باشگاه ثبت نام کنم که از شنبه بدنسازی رو شروع کنم باز 

دانشگاه ترم تابستون برداشتم 

آموزش رانندگی هم ثبت نام کردم💃🏼💃🏼

شما برنامتون برای تابستون چیه؟

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم

عزیزم گفتی میخوام برم بدنسازی میشه بپرسم قد و وزنت چنده 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گفتی میخوام برم بدنسازی میشه بپرسم قد و وزنت چنده 

انقد قدم کم که روم نمیشه بگم همون حدودای ۱۵۰ 

وزنمم۵۲ اما اصلا چاق نیستم و به هرکی میگم وزنم این تعجب میکنه

انقد قدم کم که روم نمیشه بگم همون حدودای ۱۵۰  وزنمم۵۲ اما اصلا چاق نیستم و به هرکی میگم وزنم ا ...

چرا روت نمیشه خوب گلم اتفاقا قد کوتاها کیوت و بامزن 😍

الان چند سالته که میخوای شروع کنی ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چرا روت نمیشه خوب گلم اتفاقا قد کوتاها کیوت و بامزن 😍 الان چند سالته که میخوای شروع کنی ؟ 

ممنون از تعریفت🙈❤️

از اول بگم که من از بچگیم ورزش کار بودم از ده سالگی تا شونزده سالگی تکواندو کار میکردم  

از اردیبهشت تا مهر امسال هم بدنسازی کار میکردم که دیگه دانشگاه شروع شد وقت نشد برم باشگاه 

الان ۲۰ سالمه از دوباره میخوام شروع کنم این دفعه سعی میکنم اگه شد جوری انتخاب واحد کنم که به باشگاه رفتنم لطمه ای وارد نشه

ممنون از تعریفت🙈❤️ از اول بگم که من از بچگیم ورزش کار بودم از ده سالگی تا شونزده سالگی تکواندو کار ...

بدنت تغییری نکرد هی ورزشت و قط و وصل میکردی ؟ 

بدنت تغییری نکرد هی ورزشت و قط و وصل میکردی ؟ 

نه والا 

فقط اون موقع که بدنسازی می رفتم دستام عضله ای شده بودن الان عضله هام رفتن که ازدوباره پر قدرت شروع میکنم💪🏻