2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش رو مشکل داری ؟

الان جو پخته شده مرغ هم پخته شده پیاز آماده کردم بقیش نمی دونم 

تو اینترنت زدم ولی خوب گفتم بیام بپرسم بهتره

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

من  چند روز پیش درست کردم محشرشد ‌‌‌‌‌   

سینه مرغ هویج ذرت یک بسته سوپ اماده قارچ که واقعا عالیش میکنه جعفری و جو اگر دوست داشتین قارچ هم بزنین و شیر و خامه هم که حتما داره 

الان جو پخته شده مرغ هم پخته شده پیاز آماده کردم بقیش نمی دونم  تو اینترنت زدم ولی خوب گفتم بی ...

ببین من اینجوری درست میکن خیلی هم تو فامیل طرفدار داره 

بلغور جو رو از شب قبل خیس میکنم ،بهد میریزم تو یه قابله بزرگ ،یه دونه پیاز بزرگ رو هم خیلی ریز خورد میکنم با فلفل سیاه میزارم تا کاملا بپزه ،بعد که پخت شیر پر چرب رو میریزم سینه مرغرو که جدا پختم ریش ریش میکنم میریزم ، بعد نیم ساعت قارچ ورقه شده رو میریزم  صبر میکنم تا حسابی جا بی افته بعد از اینکه خاموش کردم خامه رو یه مقدار با سوپ رقیق میکنم میریزم توش ،اگه خامه نداشته باشم کره میریزم

نکته اش اینه که حسابی باید جا بیافته 

موقع سرو هم باجگیری خورد شده و ورقه لیمو ترش تزيين میکنم

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
ببین من اینجوری درست میکن خیلی هم تو فامیل طرفدار داره  بلغور جو رو از شب قبل خیس میکنم ،بهد م ...

مرسی عزیزم حتما همین کار انجام می دم🤩🤩

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔