ببین من اینجوری درست میکن خیلی هم تو فامیل طرفدار داره
بلغور جو رو از شب قبل خیس میکنم ،بهد میریزم تو یه قابله بزرگ ،یه دونه پیاز بزرگ رو هم خیلی ریز خورد میکنم با فلفل سیاه میزارم تا کاملا بپزه ،بعد که پخت شیر پر چرب رو میریزم سینه مرغرو که جدا پختم ریش ریش میکنم میریزم ، بعد نیم ساعت قارچ ورقه شده رو میریزم صبر میکنم تا حسابی جا بی افته بعد از اینکه خاموش کردم خامه رو یه مقدار با سوپ رقیق میکنم میریزم توش ،اگه خامه نداشته باشم کره میریزم
نکته اش اینه که حسابی باید جا بیافته
موقع سرو هم باجگیری خورد شده و ورقه لیمو ترش تزيين میکنم