2777
2789
عنوان

تمومش نمی کنید؟

209 بازدید | 26 پست

وای از صبح سایت شد اعتراض به حذف تاپیک 

نی نی سایت اکثر بازدیداش به خاطر تنوع موضوعی تو تاپیکاشه یکی از بهترین سایتهای ایران از نظر رنک و رتبه هست حتی از اینستا و واتساپ هم رنک بالاتری داره توی ایران اون وقت میاد حق حذف تاپیکو بده شما که سقوط رتبه وبازدید داشته باشه این موضوع بارها گفته شده و همیشه هم جوابی بهتون داده نشده 

بیاین تاپیک اخرم هرکی موافقه لایک 👍کنه ببینیم چند نفریم 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

مهم ماییم کاربراییی اینجا نه رنک ورتبه مدیر باید برا رضایت ما تلاش کنه نه جیب خودش🫤🫤🫤📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیس

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

این تاپیکو ببینید

همینجوری پیش برن و همه چی رو ازمون بگیرن هممون ول میکنیم میریم ددی سایت 

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

همینجوری پیش برن و همه چی رو ازمون بگیرن هممون ول میکنیم میریم ددی سایت  یه محفل چت خصوصی ن ...

شما 10 دقیقه هم نمیتونی تو ددی سایت دووم بیاری از بس بد طراحی شده سرگیجه میگیری فرار میکنی 

معلومه اول منفعت سایت و صاحبانش مهمه چه حرفیه آخه

اره اونام میان فقط ب خاطر ماها درامدشونو نصف کنن😂

اصن حتی کسی تاپیک. نرنه و اعتراض کنه

بازم این حجم از ویو و کاربر خاموشی ک حضور دارن 

بهشون پول میده