2821
2789

پدرم دو هفتست دست درد شدید دارن چون سمت چپ بود قلب کامل برسی داشت مشکلی نبود معدشون سالم بود دیروز بردم فوق تخصص دست و ستون فقرات نوار عصب گرفت سالم بود بعد ام آرای نوشت گردنش دیسک داشت ولی هرچه قدر گفتم از دستش ام آر آی ننوشت من خیلی نگرانم اگه بابام دیسک گردن داره پس چرا اصلا درد گردن نداره بعدم درد بابای من بیشتر ارنج دستشه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

فردا ۲۱ تیر

از ساعت ۰۰:۰۰ امشب شروع کنین

دیسک گردن به دست چپ انگشتان مچ و ارنج میزنه عزیزم

جدی میگی آخه گردنش حتی درد کوچیک هم نداره من دارم سکته می کنم نکنه تو دستش استخون آرنجش چیز بدی باشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
درد گردن به دست ها منتقل میشه و تیر میکشه

میشه که ارنج استخون درد بگیره 

بله منم اینظوریمم دقیقا  دیسک گردن زده ب دستمم

اونوقت گردن شما درد داره ؟ از دستتون ام آر آی دادین؟

نه ام ار ای از دست ندادم فقط گردن که گفتن دیسکه من  انگاشتای دستمم گزگز میکنه

ممنون بابای من آرنجش درد داره انگشتاش هم که گز گز

درد استخوان نیست درد جنبه عصبی داره

والله میگه استخون آرنجش درد داره

درد استخوان نیست درد جنبه عصبی داره

عصب و نوار عصب گرفتن سالمه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792