2777
2789

سوال:خانوما بماندک من بامادرشوهروخواهرشوهرام هردوطرف باهم دیگه سردسردیم درحد سلام زورکی،ولی پسرمو چن باری مادرشوهرم نگه داشته حالامیخام فردابرم بازارچون اخرهفته میریم مهنونی میدونیدک بابچه نمیشه این مغازه اون مغازه رفت وانتخاب کرد راحت،بنظرتون بزارمش پیش اونا؟مجبورم ساعت یازده بزارم عصر ساعت ۶یا۷برم دنبالش ازطرفی دلم برای پسرم واااقعا تنک میشه حس میکنم بدون من نکنه اونجا گریه کنه یاهواشونداشته باشن چه کنم؟حالاخداوکیلی اونام دوسش دارن خوب نگهش میدارن بنظرمیاد،البته ن فقط بخاطربازارهمسرم سرش خیلی شلوغه گفتع بیامغازه کمکم اینم بگم دوتاشهرتزدیک بهم ولی جداییم نمیشه متلا دوساعت بدم برم بیارم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا اصلا اینکارو نکردم چون یه دفعه خواب بودم دیدم پسرم پیپی کرده مادر شوهرم مثلا برده بود بشورتش دیدم پا برهنه طفلیو گذشته کف دستشویی شلنگو با فشار گرفته روش پسرمم بغض کرده بود.یا مثلا چیزی مضر مثل نوشابه و شکلات و این چیزارو خیلی دوس داره به پسرم بده همش میگه شکلات ویتامین داره!!!!برا همین جرئت نمیکنم اونحا بزارم

تا حالا نزاشتم .

حتی مادرشوهرم به من گفت بچه تو  نزار پیش جاریت و حتی دخترام ‌. گفت اعتماد نکن.   چون خودش تجربه داشته . 

منم نزاشتم بچمو .

خواهرشوهرم بچه شو میزاشت کنار جاریش میرفت . الان بچش لکنت زبون گرفته . میگفت ترسیده یا ترسوندنش خونه جاریش .  حرفی هم بزنه خواهند گفت نمیزاشتی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچی. در حد اینکه ده دقیقه بچه رو ببینه!!! خدا اون روز رو نیاره منت اونارو بکشم برای بچه ام. باورت میشه سه ساله پاساژ گردی نکردم همه ی لباس ها و وسایلم رو از پیج ها میخرم‌ . یا از نزدیک ترین مغازه

اونم مادره عزیزم بچه بزرگ کرده مشخصه به نوش اهمیت میده حواسش بهش هست اگه فندوقت اذیت کن نیست و میدونی گریه نمیکنه بهانتو بگیره برای چند ساعت اره بزار 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

پیش مادرشوهرم نمیزارم اصلا . ولی پیش مامانم و خواهرم فقط واسه آرایشگاه رفتن چند دفعه ایی گذاشتم 

چند طالشه

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...