2777
2789

اجیم  پیش دکتر انصاری پور تو شمس ابادی انجام داد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکم عبغب داشتم هایفوتراپی کردم خیلی خوب نتیجه داد الانم ورزش های منظم و ماساژ با غلتک انجام میدم ...

هایفو کجا انجام دادین؟من تازگی غبغم نمیدونم زیادی بزرگ شده یا من خیلی حساس شدم

خواهرت راضی بود؟کی انجام داد؟

پارسال تو پاییز انجام داد اره راضی بود یه دوهفته باید میبستش سختش بود ولی بعد خوب شد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
هایفو کجا انجام دادین؟من تازگی غبغم نمیدونم زیادی بزرگ شده یا من خیلی حساس شدم

تو یه مرکز لیزر این دستگاهاو داشتن منم انجام دادم بهتر از عمل عوارض نداره میگن برگشت پذیره اونم به وضع بدتر ولی به نظرم اگه رژیم غذایتو رعایت کنی نخوای دیگه چاق بشی و ورزش های اون قسمتو بخوبی انجام بدی دیگه بر نمیگرده

پارسال تو پاییز انجام داد اره راضی بود یه دوهفته باید میبستش سختش بود ولی بعد خوب شد

من خیلی رو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته،اسم کوچیک دکتر را نمیدونین؟یا شماره ای ازش ندارین؟

تو یه مرکز لیزر این دستگاهاو داشتن منم انجام دادم بهتر از عمل عوارض نداره میگن برگشت پذیره اونم به و ...

نمیدونم من واقعا خسته شدم ، حالا میرم پیش یه دکتر مشاوره بشم ببینم چی میگن،ممنون عزیزم

ببهشید عزیزم انقد سوال میپرسم،هزینش چقدر شد؟

نه عزیزم خواهش میکنم 

راستش اجیم دقیق  نگفت یه ذره پایین گفت ما دعواش نکنیم ۴تومن گفت ولی بیشتر داده