2777
2789

به ناحق روزگارمو جهنم کردن. حالا بهم کلی تهمت زدن و میخوان حق و حقوقم رو ندن 😢

اسمم فاطمه. میشه لطفا برای اینکه پیروزی نهایی با من باشه و به تمام حق و حقوقم برسم سوره نصر رو بخونین. 

الهی خیر ببینین و هزار برابرِ لطفی که به من میکنین خیر و خوبی خدا بهتون ببخشه 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من خوندم عزیزم خداکمکت کنه    

ان شاالله. مرسی گلم لطف کردی. ان شاالله تنت سلامت و دلت شاد و عاقبتت بخیر باشه 🌹

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات خوندم فاطمه ی عزیزم ...دارن اذان میگن....برات دعا میکنم هر چی به صلاحته همون بشه و به خواسته ی قلبیت برسی...به همین اذان شهدا رو واسطه قرار میدم خدا مشکلات همه ی بنده هایی که کسی جز خدا ندارن رو حل کنه...خدا مشکلات منم حل کنه حاجت روا بشم و بازم از ته دل بتونم بخندم.آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برات خوندم عزیزم ...دارن اذان میگن....برات دعا میکنم هر چی به صلاحته همون بشه و به خواسته ی قلبیت بر ...

ان شاالله. ممنون عزیزم 

ان شاالله خدا دلتو شاد کنه جوری دستتو بگیره و به موقعیتی برسونتت که همه حیران و انگشت به دهن بمونن از معجزه ی خدا تو زندگیت 🌹

ان شاالله. ممنون عزیزم  ان شاالله خدا دلتو شاد کنه جوری دستتو بگیره و به موقعیتی برسونتت که هم ...

دورت بگردم....آمین.امیدبه خدا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خوندم عزیزم  خدا کمکت کنه ، حق همیشه پیروزه

ممنون گلم لطف کردی. الهی هزار برابرِ لطفی که در حقم کردی خدا خیر و خوشی و برکت نصیبت کنه و برات بفرسته 🌸

ممنون گلم لطف کردی. الهی هزار برابرِ لطفی که در حقم کردی خدا خیر و خوشی و برکت نصیبت کنه و برات بفرس ...

🌹🌹🌹🌹🌹کاری نکردم ک 

خدا ب دل مهربونت لطف میکنه ،مطمئن باش

🌹🌹🌹🌹🌹کاری نکردم ک  خدا ب دل مهربونت لطف میکنه ،مطمئن باش

ممنون عزیزم 🌹🌸

خوندم انشاالله حق به حق دار برسه  غصه نخور عزیزم انشاالله که خدا تنهات نمیذاره

ان شاالله. ممنون گلم لطف کردی. ان شاالله خدا دلتو شاد کنه حاجت روا به خیر و خوشی بشی 🌹

ان شاالله. ممنون گلم لطف کردی. ان شاالله خدا دلتو شاد کنه حاجت روا به خیر و خوشی بشی 🌹

انشاالله

ممنونم عزیزم

همچنین 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

عزیزم چی شده؟ این چند روز چند بار تاپیکاتو دیدم. اگر نیاز به مشاوره با وکیل داری دوست من وکیله میتونم باهاش صحبت کنم کمکت کنه. اگر شیرازی هستی من تو دادگاه آشتا دارم اگر واقعا حق با شما باشه میتونم سفارشت کنم