2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای عمل همانژیوم

5933 بازدید | 14 پست

دخترم از ۷ روزگی‌ گوشه صورتش پایین چشمش همانژیوم دراورد تا ۱۵ ماهگی بزرگ شد الان ک ۵ سالشه همون اندازه ست ولی نرم شده و ابکب یعنی حجم همانژیوم و خون زیرش کم شده 

کسی دکتر خوب تو محدوده تهران و کرج نمیشناسه ک کارش عالی باشه و عمل کنه براش ؟؟ واقعا نمی‌دونم چ کنم خیلی ناراحتم 

عزیزم دکتر ابوالقاسمی ، دکتر خوبی هستن ، مطبشون هم در ونک 

متخصص چی هستن ؟؟ خودم تو ۱ سالگی بردم پیش دکتر ظفرصندی متخصص عروس و تروما بودن الان گفتم یه دکتر بهتر باشه ببرن سریع عمل کنه برداره بخدا الان دوباره یه عالمه گریه کردم ۵ ساله با دخترمه🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نیاز نیست ببرم پیش متخصص عروق؟؟  متخصص خون ببرم عمل میکنه برداره ؟

شما باید ببری متخصص انکولوژی ، حالا یا با کورتون درمانی یا عمل تشخیص میده ، اصلا شاید الان سنش کمه دست نزنه شما ببر ببین نظرش ایشون چیه 

دختر من داره... روی پیشونیش. دکتری ک به دادم رسید... دکتر بابک سلطانی، متخصص پوست و مو. گرگان... ولی نوبتاش خیلی دیر ب دیره.... باید بگی نوبت اورژانسی میخواید. از گوگل سرچ کنید آدرس و تلفنش میاد.. 

سلام عزیزم 

دیر پیام رو دیدم و امیدوارم پسرتون تا به حال خوب شده باشه. حتما ببرید دکتر نجدسپاس، بیمارستان هاشمی‌نژاد. مطمئن باشید به دست ایشون درمان میشن. متخصص عروق هستن. تخصص‌شون همین کودکان همانژیوم هست.