2777
2789
عنوان

حسابداری یا برنامه نویسی؟چراشم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4857 بازدید | 30 پست
منم تصمیم دارم جفتشو برم  بنظرت کدوم یکی از این رشته ها رو خوبه دانشگاه درسشو بخونم و کدومشو ک ...

حسابداری خیلی خیلی پیچیده هست اونو برو دانشگاه 

برنامه نویسی با پیکج و این جور چیزا هم میشه یاد گرفت خواستب بیشتر یاد بگیره برو کلاساش اما حسابداری با کلاس و این جور چیزا حل نمیشه چنو چند تا شاخه مختلف داره همشو باید یاد بگیری چون خودم رشته دانشگاهیم حسابداری هست رشته دبیرستانمم حسابداری بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مهاجرت برنامه نويسي.. اما اگه براي شغل آينده بهش نگاه كني تو ايران فايده نداره يعني ممكنه شاغل ب ...

من والا تصمیم داشتم جفتشو پیش ببرم مثلا دانشگاه حسابداری بخونم در کنارش کلاس برنامه نویسی ام برم

اگه قطعی میخوای با برنامه نویسی مهاجرت کنی توی دانشگاه بخون  در کنارش دوره برو یا خود آموز بخو ...

نع قطعی نیس ولی میخواستم با یه تیر دو نشون بزنم 

هر دوشو یاد بگیرم بنظرت خوبه اینجور؟یعنی بشم حسابداری که برنامه نویسی ام بلده باتوکل ب خدا شروع کنم

رشته کامپیوتر بخونیم همون برنامه نویسی هم داره؟ 

من خواهرم کامپیوتر میخوند میگف یه چندتا ازواحداش راجب برنامه نویسی بود ولی نه اونقدر کامل

اگه میخوای کامل یاد بگیری برو کلاس

به عنوان کسی که هزار تا کار با هم انجام داده، یکی رو بچسب  من جای تو باشم میرم برنامه نویسی می ...

آخه مهاجرتمم قطعی نیس یکی از دوستان گف تو ایران ب برنامه نویسا زیاد بها نمیدن بیشتر برای حسابدارا کار هس برا همون تصمیم گرفتم جفتشو پیش ببرم

اگه برای برنامه نویسی کلاس ثبت نام کنم مدرکشم بگیرم احتمال داره اونور آب در آینده پذیرشم کنن با همون مدرک؟

حسابداری خیلی خیلی پیچیده هست اونو برو دانشگاه  برنامه نویسی با پیکج و این جور چیزا هم میشه یا ...

مرسی 

حالا من دیپلم تجربی بودم و هیچی از حسابداری نمیدونم 

برا رشتع حسابداری چیکار کنم ک کارآموز بشم تا کار برام زودتر جورشه؟ و اینکه شما پیشنهادت برا اینکه با رشته حسابداری شرکتا منو بگیرن چیه؟ یعنی اینکه در کنار دانشگاه چه دوره هایی رو بگذرونم

اخه نمیخوام فقط ب دانشگاه اکتفا کنم 

بنظرت خوبه دانشگاه حسابداری بخونم و در کنارش کلاس برنامه نویسی ام برم مدرک بگیرم با یه تیر دو نشون ب ...

اینجوری که فوق العادست اونوقت میتونی واسه شرکتها و کارگاهها نرم افزار مخصوص حسابداری رو بسازی ببین یعنی عالیه 

یکی از دوستام طلاق گرفت چون بچه کوچیک داشت نمیتونست بره بیرون کار کنه برنامه نویسی یاد گرفت تو خونه انجام میداد الان خداروشکر اوضاعش عااالیه 

آخه مهاجرتمم قطعی نیس یکی از دوستان گف تو ایران ب برنامه نویسا زیاد بها نمیدن بیشتر برای حسابدارا کا ...

تا جایی که من تحقیق کردم و مشاوره گرفتم فقط با مدرک دانشگاهی میشه مگه اینکه بالای ۵ سال سابقه برنامه نویسی داشته باشی

مرسی  حالا من دیپلم تجربی بودم و هیچی از حسابداری نمیدونم  برا رشتع حسابداری چیکار کنم ک ...

شما بری دانشگاه همونطور که گفتم دوره کا آنی و هم دوره کارشناسی واست کارآموزی میزارن یه ماه یا یه ماه و نیم تو هر دوره

و اینکه یه پیشنهاد فوق العاده واست دارم برای اینکه شرکت ها سریع رو هوا بزنن 

۱_یاد گیری زبان انگلیسی 

۲_یاد گیری یه زبان دیگه 

۳_تسلط کامل به اکسل

۴_تسلط کامل به نرم افزار هلو

۵_برنامه نویسی

از هر کدوم از ابنا مدرک داشته باشی برای مصاحبه کاریت بری نشون بدی اصن نشون ندی فقط بهشون بگی یاد داشت کنن مطمن باش استخدامت صد در صده

اینجوری که فوق العادست اونوقت میتونی واسه شرکتها و کارگاهها نرم افزار مخصوص حسابداری رو بسازی ببین ی ...

میشه بگی چجوری یاد گرف برنامه نویسیو؟

کلاسشو رف؟آنلاین یاد گرف یا حضوری؟

چقدر طول کشید تا یاد بگیره؟ و اینکه مدرکم گرف

میشه بگی چجوری یاد گرف برنامه نویسیو؟ کلاسشو رف؟آنلاین یاد گرف یا حضوری؟ چقدر طول کشید تا یاد بگیر ...

اتفاقا ازش پرسیدم ازش خواهش کردم بهم بگه چجوری 

هیچی نگفت بلاکمم کرد 

نمیدونم ولی یاد بگیر هم پرستیژ داره هم پول خوب همه هم منتتو میکشن الان دوره این مدل کاراست کارمندی بدرد نمیخوره 

یه مهارت به روزه 

شما بری دانشگاه همونطور که گفتم دوره کا آنی و هم دوره کارشناسی واست کارآموزی میزارن یه ماه یا یه ماه ...

کلاسشو پیدا کردم ببین شاخه هاش پیچیدس کدوم بهتره؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳-۰۷-۱۱-۰۰-۲۲-۴۲-1_fle9.png