2777
2789

بچه ها حسابداری بازار کارش بهتره یا برنامه نویسی؟

و کدومشون مهاجرپذیرترن؟

بعد اینکه برا حسابداری اگه بخوایم کارآموز بشیم باید اول لیسانسو بگیرم بعد دوره های کارآموزیو برم؟

تعداد رای : 11
نظرسنجی
حسابداری
6
54%
برنامه نویسی
5
45%

معلومه برنامه نویسی یه کار بین المللیه

نه ربطی به لیسانسو اینا نداره 

تو این جور کارا به مدرک نگا نمیکنن و به رزومه کاریو سابقه توجه دارن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه برنامه نویسی یه کار بین المللیه نه ربطی به لیسانسو اینا نداره  تو این جور کارا به مدرک ...

خب برنامه نویسی باید رشتش رو تو دانشگاه بخونم یا کلاسشو ثبت نام بکنم مدرک بگیرم کافیه؟

یا حالا حسابداری ام چجوری میشه کارآموز شد؟دیپلم تجربی ام و چیزی ازشون نمیدونم

البته بخوای مهاجرت کنی مدرک تحصیلی باید حتما با سابقه کار یکی باشه 

مثلا اگه مدرک پرستاری داری نمی تونی برای برنامه‌ نویسی مهاجرت کنی 

مگه اینکه سابقه بالای ۵ سال داشته باشی و توی کارت خفن

برا مهاجرت برنامه نويسي.. اما اگه براي شغل آينده بهش نگاه كني تو ايران فايده نداره يعني ممكنه شاغل بشي ولي قدرتو نميدونن و كلي زحمت اما حقوق معمولي ميده 

تو ايران بموني و راحتتر كار پيدا كني حسابداري 

حقوقش خوبه ، ميتوني همزمان دوتا شركت بصورت پاره وقت و تايم ثابت كار پيدا كني .. 

خب برنامه نویسی باید رشتش رو تو دانشگاه بخونم یا کلاسشو ثبت نام بکنم مدرک بگیرم کافیه؟ یا حالا حساب ...

اگه قطعی میخوای با برنامه نویسی مهاجرت کنی توی دانشگاه بخون 

در کنارش دوره برو یا خود آموز بخون

هردو درآمد و بازار کار داره برای مهاجرت هم اوکیه  باید ببینی خودت با چی اوکی هستی  مثلا ...

منم تصمیم دارم جفتشو برم 

بنظرت کدوم یکی از این رشته ها رو خوبه دانشگاه درسشو بخونم و کدومشو کلاس ثبت نام کنم؟

هر دو  حسابدار بشی بری یه شرکت اگر برنامه نویسی هم بلد باشی رو هوا می زنن  برا کار آموزی ...

منم تصمیم دارم جفتشو برم 

بنظرت کدوم یکی از این رشته ها رو خوبه دانشگاه درسشو بخونم و کدومشو کلاس ثبت نام کنم؟

منم تصمیم دارم جفتشو برم  بنظرت کدوم یکی از این رشته ها رو خوبه دانشگاه درسشو بخونم و کدومشو ک ...

به عنوان کسی که هزار تا کار با هم انجام داده، یکی رو بچسب 

من جای تو باشم میرم برنامه نویسی میخونم دانشگاه خودمم توی خونه کار‌میکنم