2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

157 بازدید | 4 پست

بعد طلاق هم خودم هم بچم خیلی اذیت شدیم وقتی خونه خودم بودم فقط غصه بی محلی شوهرم و کتک هاش و خیانت هاش میخوردم تازه عادی شده بود برام ..چرا برگشتم فک نکردم طلاق ینی بدبختی...تو خانواده کسی منو پسرم ادم حساب نمیکنه هیچ کی ما رو نمی بینه  بود و نبودمون فرقی نداره اونایی که شوهر دارن میگن با شوهر ما احوال پرسی کنه حتما میخواد زندگی مون خراب کنه یا میگن دیدی خودت شوهر نداری  حسودیت میشه ب ما کلی تهمت تحقیر بچم نگاه بچه هاشون میکنه هیچ کی حتی باهاش بازی هم نمیکنه تو جمع بخوایم حرف بزنیم هیچ کی گوش نمیده سر سفره نباشیم کسی نمی پرسه کجان حق گله از خواهر برادر ندارم چون میشم زن عقده ای شکست خورده که بعد طلاق میخواد عقده هاش خالی کنه کلی مریضی دارم ولی برای کسی اهمیت ندارم پدرم هزار تومن برای بیماریم خرج نمیکنه بخوایم با بچم بریم بیرون میگن ن نمیشه کسی می بینه دلم گرفته خدایا دارم از درد میمیرم خواهر برادرم خیلی اذیتم میکنن پدر مادرم پشت اونان تازه اینا ب کنار شوهر نامردم میخواد بچمو که تنها دلیل زنده بودنمه ازم بگیره دیگه کارم تمومه.شاید باورتون نشه ولی اصلا از زندگی هیج وقت خوشی ندیدم 💔💔 

عزیزم درسته شرایطت سخته ولی من احساس میکنم خودتم داری قربانی بودنو به خودت بیشتر تلقین میکنی.نمیدونم شرایط زندگیت چطوره ولی واقعا سعی کن یه راهی پیدا کنی که پیشرفت کنی با کار کردن پول درآوردن ادامه تحصیل یاد گرفتن یه خرفه. دیگران ببینن یه زن قوی هستی شخصیت خودتو بچت بین مردم و خانوادت خیلی بالا میره.خودتو ضعیف نشون نده طلاقم ممکنه تو زندگی هرکی پیش بیاد انقد بزرگش نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشکن دهن مردم همیشه بازه انقدر بی توجه به حرفاشون باش و قوی باش تا بسوزن مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن چه برسه به بنده هاش کلا کم نیار خیلیا طلاق گرفتن اما زندگی جدیدی ساختن حتی بهتر از قبل و اینکه درسته بچه شیرینی زندگیه اما اگر شرایط دوباره ازدواج داری بدون بچه راحتتر ازدواج میشه کرد