2777
2789
عنوان

مستاجرمون 5 ماهه کرایه نداده

690 بازدید | 41 پست

15ام این ماه هم باید بلند میشد هنوز بلند نشده، یه ماه پیش ب بابام گف میخام وام بگیرم اما هنوز خبری نشده، مامان بابام دلشون ب حالشون میسوزه برا همین سخت نمیگیرن آخه شوهرش ام اسی هست و زنه میره سرکار تاشب، ولی ماهم خیلی گرفتاری داریم پول لازمیم اینا هم اصن پول نمیدن رو خودشونم نمیارن، ب بابام میگم زنگشون بزن میگه حالا خودشون خبر میدن ک میخان چیکار کنن، شما بودین چیکار میکردین 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ندارن ک ندادن، خداخیربده پدرومادرت رو ک اینقدر فهمیده هستن

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

دیگ هرکس مشکلات خودش داره بگید برن شما هم نیاز دارید اینجوری باشه خیلی ها دنیا مریضی دارن نباید پول به صاحب خونه بدن مگ میشه خودتون بد عادتش کردید 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خو خودت ک داری میگی شوهرش ام اس داره و زنه هم صبح تا شب سر کاره. دیگه آدم خیلی باید سنگدل باشه ب همچین خونواده ای فشار بیاره

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

کاش من مستجرتون بودم 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
خو خودت ک داری میگی شوهرش ام اس داره و زنه هم صبح تا شب سر کاره. دیگه آدم خیلی باید سنگدل باشه ب همچ ...

ما سنگدل نیستیم،هممون دلمون واسشون میسوزه ولی خودمونم خیلی گرفتاریم 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اگر میدیدم میشه باهاسون راه اومد حتما مراعات میکردم ، روزگتر سختیه باید هوای هم دیگرو داشته باشیم تا خداهم هوامونو داشته باشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم