2777
2789
عنوان

مستاجرمون 5 ماهه کرایه نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 41 پست
دیگ هرکس مشکلات خودش داره بگید برن شما هم نیاز دارید اینجوری باشه خیلی ها دنیا مریضی دارن نباید پول ...

والا نمیدونم چیکار کنم بابام اصن بهشون فشار نمیاره اینطوری شده ک بابام زنگم میزنه جواب نمیدن😐

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

شرایطشون خوب نیست خدا خیرتون بده ولی ای کاش بیاد با پدرت صحبت کنه و به رو خودش بیاره که کرایه نداده

همش میگه دنبال وامم ولی دیگه ازش هیچ خبری نمیشه 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سنگدل نیستیم،هممون دلمون واسشون میسوزه ولی خودمونم خیلی گرفتاریم 

ربطی بع سنگدلی نداره شما اون خونه خریدید استفاده کنید حالا به هرچی ک‌ میخواید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اشکال نداره دوتومن واسه شما چیزی نیست ولی واسه اون بیچاره خیلیه،میدونم اوضاع همه خرابه ولی اونایی که ...

ما کل خانوادمون همه مریضی دارن، ما هم خیلی بیچاره ایم فک نکنین ما پولداریم

عزیزم خیر و برکتش برکتش چند برابر وارد زندگی تون میشه

ما هم چند سال خونمون دست مستاجر بود با همون رهن روز اول هیییچی اضافه نکردیم

باور کن چند برابر اون کرایه و رهن آمد تو زندگی مان

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
ما سنگدل نیستیم،هممون دلمون واسشون میسوزه ولی خودمونم خیلی گرفتاریم 

بنظرم کرایه هرچقدر هست کمش کنید. یا نصفش کنید

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

من نمیدونم اگه خودم بودم چیکار میکردم شاید منم مثل شما فکر میکردم ولی خدا به پدر و مادرت خیر بده خدا براشون جبران میکنه شک نکن 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
والا نمیدونم چیکار کنم بابام اصن بهشون فشار نمیاره اینطوری شده ک بابام زنگم میزنه جواب نمیدن😐

شرمنده هستند باور کن الهی که پروردگار تو بهترین زمان و مکان برای پدرت جبران کنه

خدا از خزانه غیبش براشون برسونه خدا هیچ بنده ای رو شرمنده بنده دیگه نکنه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

اونایی که ام اس دارن حقوق دارن ودولت خونه میسازه براشون ,تو اشنا ها داریم,خدا برا هیچ کس نخواد

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)