2777
2789
عنوان

❌برای ازدواج خانواده مهمه؟

109 بازدید | 18 پست

همکارم ۴ ساله که منو میخواد هی جواب رد میدم ولی مونده خیلی هم با وقار اصلا طوری نیست که من اذیت بشم یا حس بد بگیرم هوامو داره خلاصه اخلاقش بد نیست خانوادشم واقعا خوبن مامانش ی روانشناس مطرح تو شهر پدرش رییس دانشگاه خواهرش پزشک من مشکلم با شغل خودشه که معلمه قبول نمیکنم البته خونه و ماشین به واسطه خانوادش براش تامین ارزش داره قبول کنم با این اوضاع گرونی از اینده میترسم با حقوق معلمی نمیشه زندگی کرد اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه عده روشن فکر میان میگن نه تو با خودش باید اوکی باشی و اینا... ولی هرچی باشه باااایدددد  خانواده ش هم خوب باشن. بالاخره هرچی باشه اون پسره حداقل 20 سال پیش اون خانواده زندگی کرده...

خونه داره ماشین داره خونوادش خوبن حقوقم دارین جفتتون دیگه چی میخوای عزیزم؟

با حقوق معلمی اصلا نه میشه پس انداز کرد نه پیشرفت کرد نه بچه بزرگ کرد فقط باید بخور نمیر روزاتو بگذرونی

خب وقتی خانوادش پشتشه خودتم که معلمی حتما رو حقوق توام حساب کردع 😂البته شوخی میکنم 

اون که صددرصد اصلا اولش سر همین اوند بعد دیگه نمیدونم دلبسته شد یا کس دیگه ای نیست ۴سال مونده😂

خونه و ماشین و زمین و اینجور چیزا فراهم درآمد کمه واقعا

وقتی خونه و ماشین دارین.حقوقتون کم نیست چون دو تاس.ضمنا تدریس خصوصی هم میتونین داشته باشین.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اون که صددرصد اصلا اولش سر همین اوند بعد دیگه نمیدونم دلبسته شد یا کس دیگه ای نیست ۴سال مونده😂

ینی اول به بخاطر حقوق اومده ؟

ببین من خودم معلمم به دلایل این آدمو ندیده رد میکنم چون مردا تو کار خونه کمک نمیکنن  البته بازم نظر شما مهمه

احتمالا کسیو سر تر از تو پیدا نکرده هنوز 

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز

ببین اخرش خودت باید با معیارات تطبیق بدی

ولی من سالم بودن یه پسرو با همین ده تومن ترجیح میدم

انقد که هم دختر وهم پسر سالم کم شده

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓