2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوا کردیم

439 بازدید | 22 پست

هربار کادو بیارن خوشش میاد کادو دادنی جونش در میاد پارسال برای دخترم تولد گرفتیم  عمم ۱۰۰ داد  ما یدونه دختر داشتیم پارسال اما اون ۳ تا بچه‌ داره خلاصه‌ دیروز گفت چقد میدی برای تولد گفتم نمیدونم شاید۱۰۰  بعد تولد دیدم همه ۲۰۰ دادن منم ۲۰۰ دادم گفت چقد دادی منم یه لحظه گفتم بزار دروغ بگم صد ولی بعد گفتم بزار حقیقتو بگم گفتم ۲۰۰  ديگه عین ديوونه ها شده بود که عاره تورو خر گیر میارن  منم گفتم مگه من دادم فقط بعدش صد تومن چ ارزشی داره چرا اینجوری می‌کنی...

ديگه از دیشب حرف نزدیم 

وقتی شوهراتونو میشناسین چ لزومی داره ک راست بگین حتما آخه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ۱۰۰ تومن ارزش نداره

چقدر نظر تنگه

مگه هر جقدر بیارن دقیقاااا باید همون مقدار ببریم؟اونم بعد یک سال

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
وقتی شوهراتونو میشناسین چ لزومی داره ک راست بگین حتما آخه

اخه همش میگه تو ب من دروغ میگی بعد منم گفتم دیدی جنبه راست گفتن نداری اخه می‌دونی چیه هر چی میشه مجلس خودمون هرکی هر چی بیاره آقا جم میکنه 

اخه همش میگه تو ب من دروغ میگی بعد منم گفتم دیدی جنبه راست گفتن نداری اخه می‌دونی چیه هر چی میشه مجل ...

خسیسه دیگه کاریش نمیشه کرد 

آدمای خسیس هیچوقت تغییر نمیکنن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خواستی از بقیه کم نیاری؟ یاد بگیر برای کسی تب کنی که واست بمیره  منم جای شوهرتون بودم حرص میخو ...

آره واقعا

عمش رو بگو که ۱۰۰ آورده واسه دختر اسی .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خواستی از بقیه کم نیاری؟ یاد بگیر برای کسی تب کنی که واست بمیره  منم جای شوهرتون بودم حرص میخو ...

اره من دوماه پیش زایمان کردم‌ همین عمم ۵۰۰ داد ولی چون باردار باید خب ببری کادوعه ديگه من روم نمیشه