2777
2789
عنوان

کیا فیلم طلاخونو دیدن

92 بازدید | 9 پست

میدونید دیگ بر اساس واقعیته

فقط اون قتل اخریه ک بش تجاوز شده بود کارکی بود

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نشد تو فیلم کار کی بود 

تو اپارات تازه مستندشم هست دارم میبینم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من آخر شب ساعت سه دیدم خودم تنها بودم تو خونه تا چند روز میترسیدم برم بیرون 

تا قبل دیدنش به شوهرم غر میزدم که چرا طلاهامو فروختی بعد دیدن فیلم میگفتم مرسی که طلاهامو فروختی  

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
فکر کنم شوهره چون میخواست از گردن زنه باز بشه

اخه شوهره تو زندان بود ک

من آخر شب ساعت سه دیدم خودم تنها بودم تو خونه تا چند روز میترسیدم برم بیرون  تا قبل دیدنش به ش ...

وایی منم الان تنهام خونه مث دیوونه ها دارم مستندشو میبینم

عکس خود قاتله از ناهید تو فیلم مظلوم ترم هست قیافش

وقتي يه قاتل زنجيره اي ميوفته تو شهر و معروف ميشه خيليا از فرصت استفاده ميكنن و قتل انجام ميدن و مشابه اون قاتل صحنه سازي ميكنن كه قتل خودشونم بزارن گردن اون پليسم خيلي وقتا متوجه نميشه