2777
2789
عنوان

فشارخون

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 27 پست
پس چرا برای شماها نشد    

من هم در زمان بارداری قرص نخوردم هم دچار مسمومیت بارداری و دفع پروتئین شدم هم بعد از زایمان دوباره بخاطر حرف و حدیث بقیه که شیر نداری و فشارت بالا نمیره با روغن گوسفند نیمرو درست کردم و خوردم یهو فشارم از ۱۲ تو یک ساعت رسید به ۱۸ و شش روز تو آی سیو بودم تا تونستن نرمالش کنن

یعنی  فشار خون من در عرض یک هفته دوبار به شدت رفت بالا تاد۲۵ هم رسید و برای نرمال شدنش چندماه قرص خوردم دیگه وقتی هم خواست دکتر قطع کنه باز رفت بالا

خواهرمم فشار خون بارداری داشت سه ماه بعد از من زایمان داشت ولی تجربه ی منو داشت برای خوراکش مراعات کد فشارش نرمال شد با اینکه ۱۰سال از من بزرگتره 

نگران نباش شما الان که قرص مصرف نمیکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم در زمان بارداری قرص نخوردم هم دچار مسمومیت بارداری و دفع پروتئین شدم هم بعد از زایمان دوباره ب ...

نه نمیکنم. ولی داغونم از لحاظ عصبی. روانشناس نوبت گرفتم. البته از قبل مشکلات روحی داشتم اما بدتر شدم. 

نه نمیکنم. ولی داغونم از لحاظ عصبی. روانشناس نوبت گرفتم. البته از قبل مشکلات روحی داشتم اما بدتر شدم ...

کار خیلی خوبی کردی

منم ۱۰ جلسه شناخت درمانی کار کردم که از لحاظ روحی نرمال شدم

راستش رفتم درمانگاه اونجا روانشناس. رایگان. پول روانشناس بیرون نداشتم

نه این روانشناسای درمانگاه رویکرد درمانی را دنبال نمیکنن فقط چندتا توصیه می‌کنن

بهتره حداقل ۶جلسه به روانشناسی که شناخت درمانی کار میکنه مراجعه کنی

یا کتاب از حال بد به حال خوب دیوید برنز ترجمه ی قراچه داغی را کامل بخونی و تمرین‌هاش را انجام بدی 

نه این روانشناسای درمانگاه رویکرد درمانی را دنبال نمیکنن فقط چندتا توصیه می‌کنن بهتره حداقل ۶جلسه ب ...

میدونی مقاومت میکنم در مقابل تمرین. دست خودم نیست اون کتاب رو داشتم اما هیچوقت سمتش نرفتم دادم به صاحبش

میدونی مقاومت میکنم در مقابل تمرین. دست خودم نیست اون کتاب رو داشتم اما هیچوقت سمتش نرفتم دادم به صا ...

یه دفتر بردار و توش انگیزه ات را از خوب شدن بنویس و شروع به تمرین کن