2777
2789

باهم حرف نمیزنیم واسه همین میخوام بهش پیام بدم (من دیگه از این زندگی سرد خسته شدم ۵ سال صبر کردم شاید بهم علاقه پیداکنی شاید یکم بهم دلگرم بشی ولی نشد گفتم شاید بااومدن بچه سردی رابطمون از بین بره و یکم زندگیمون گرم شه ولی هزار برابر بدتر شد من نمیخوام تا اخر عمر با ادمی زندگی کنم که علافه ای بهم نداره یه کلمه حرف باهام نمیزنه یه نگاه بهم نمیکنه با مجسمه براش فرقی ندارم منم دیگه از این زندگی دلسرد شدم دلم نمیخواد بیشتر این ادامش بدم اگه میخوای بازم به این رفتارات ادامه بدی بهم بگو که یه فکری به حال خودمو این زندگی بکنم و زودتر تکلیفمون روشن شه) فک کنم فهمیده باشین چه قدر زندگیم داغونه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مستقیم حرف نمیزنی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ناراحت شدم که هنوز امید داری تغییر کنه ....

به خاطره بچمه وگرنه اگه اون نبود ساکمو جنع میکردم و پشت سرمم نگاه نمیکردم بچم دو ماهشه اگه جدا شیم خیلی آسیب میبینه از طرفی خودم دیگه بریدم نمیدونم چه غلطی کنم

فکر میکنی میخونه؟؟ 

کسی که اینجوریه اصلا پیام ب این بلندی رو نمیخونه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

نه پیام نده

اگه واقعا خسته شدی لزومی نداره پیام بدی، نیازی نیست خودت رو توضیح بدی و محبت بخوای

کسی از این متنا مینویسه که هنوز امید داره و مستاصله

و متاسفانه اینجور متنا اصلا راه گشا نیستن به نظر من

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

عزیزم من حس میکنم شما دچار افسردگی پس از زایمان هستید

اگر میخواهید باهم  خوب بشین و زندگی تونو ادامه بدید 

این پیام الان خوب نیست

شما باید ایشون رو ترغیب کنید برای پیدا کردن راه حل

اینجوری که اونم میگه باشه بریم طلاق بگیریم 

پیامت ته مونده علاقه رو هم پاک می کنه و می بره

اشتباهت همینه که ازش میخوای بهت توجه کنه (اشتباه سالهای سال خودم)

کتاب زنان زیرک رو بخون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم