باهم حرف نمیزنیم واسه همین میخوام بهش پیام بدم (من دیگه از این زندگی سرد خسته شدم ۵ سال صبر کردم شاید بهم علاقه پیداکنی شاید یکم بهم دلگرم بشی ولی نشد گفتم شاید بااومدن بچه سردی رابطمون از بین بره و یکم زندگیمون گرم شه ولی هزار برابر بدتر شد من نمیخوام تا اخر عمر با ادمی زندگی کنم که علافه ای بهم نداره یه کلمه حرف باهام نمیزنه یه نگاه بهم نمیکنه با مجسمه براش فرقی ندارم منم دیگه از این زندگی دلسرد شدم دلم نمیخواد بیشتر این ادامش بدم اگه میخوای بازم به این رفتارات ادامه بدی بهم بگو که یه فکری به حال خودمو این زندگی بکنم و زودتر تکلیفمون روشن شه) فک کنم فهمیده باشین چه قدر زندگیم داغونه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....