2777
2789

طلافروشی رفتم طلامو عوض کنم فاکتور نبرده بودم. خریدمو اومدم خونه فاکتورامو که نگاه کردم دیدم حدود دوگرم طلامو کمتر برداشته ازم . یعنی من طبق فاکتور 40.5 گرم طلا داشتم ولی اون روی ترازوش 38.5 حساب کرده بود. حالا همسرم رفته سراغش. بنظرتون اگه قبول نکنه من چجوری میتونم ثابت کنم 

خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یه مدت طولانی استفاده از طلا بخاطر ضربه و ساییدگی ممکنه وزنش کمتر شه ولی خب ۲ گرمم یکم زیاده

یه مورد دیگه شاید فروشنده اولی وزن و بیشتر زده🥲

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️

بگید که میرید اتحادیه و ازشون شکایت میکنید، ما هم یه بار یه سرویس خریدیم بردیم جای دیگه حساب کرد گفت خیلی زیادتر از قیمت واقعی حساب کرده، همسرم رفت همون طلا فروش گفت میرم اتحادیه با اقای فلانی اشنا هستم حالا الکی گفتا ولی همونحا طرف پول شمرد برگردوند

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
بعد یه مدت طولانی استفاده از طلا بخاطر ضربه و ساییدگی ممکنه وزنش کمتر شه ولی خب ۲ گرمم یکم زیاده یه ...

شش ماهه انداختم طلام نو نو بود 

بعد یه مدت طولانی استفاده از طلا بخاطر ضربه و ساییدگی ممکنه وزنش کمتر شه ولی خب ۲ گرمم یکم زیاده یه ...

از خودشون خریده بودیم گفتم فاکتور نیاوردم گفت احتیای نیست نگو میخاددزدی کنه ازمون مثلا وزن 18.800  رو زده بود 18.08

بگید که میرید اتحادیه و ازشون شکایت میکنید، ما هم یه بار یه سرویس خریدیم بردیم جای دیگه حساب کرد گفت ...

اره به ذهن خودمم رسید ولی اگه یارو نترسید و گفت برو شکایت کن چی؟ ما هم که دستمون به جایی بند نیست ولی اونا هزار جور اشنا و پارتی دارن 

اره به ذهن خودمم رسید ولی اگه یارو نترسید و گفت برو شکایت کن چی؟ ما هم که دستمون به جایی بند نیست ول ...

باز از دست رو دست گذاشتن که بهتره، نهایتا میرید اتحادیه شاید پیگیری کردن

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

خانمی شما چیکار کردین امروز متاسفانه برای من پیش آمده همچنین چیزی

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
خانمی شما چیکار کردین امروز متاسفانه برای من پیش آمده همچنین چیزی

من رفتم صحبت کردم و اضافه پولم رو پس گرفتم خیلی محترمانه خودشون قبول کردن، اگر مطمئنید که دارید درست حساب میکنید برید سراغشون