هر چی سرمایه داریم میدن به خواهرام که ازدواج کردن دو تا خواهر دارم بزرگتر از خودم ازدواج کردن پارسال یکیشون میخواست خونه بخره صد میلیون پول بهشون کمک کردیم وام گرفتیم الان هم ماهی سه میلیون خورده ای هی قسط میدیم درآمدشون کمه اینو قبول دارم اون یکی خواهرامم میخواست ماشین بخره صد ده میلیون پول گندم ها و طلا فروختیم دادیم بهشون ما کشاورزیم اگه هم بهشون بگیم کمک نمی کنیم بهشون بر میخوره قهر میکنن این یکی خواهرم درآمدشون خوبه ولی خونه ندارن اجاره ان ولی کلا همیشه خیلی چشمشون به دست ماست من چند ماهه مادرم اینا رو میگم دستبند طلا میخوام نمیخرن هی میگن تا پول بیاد دستمون پول هم میاد برا خواهرامه درسته درآمدشون کمه ولی بخدا کل سرمایه مارو میبرن جمعه جشن عقد دوستمه پول ندارم برم لباس بخرم به مادرم اینا گفتم کمتر بهشون پول بدین خودمون نداریم حالا من آدم بدیم اینجوری گفتم بهشون ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.