2777
2789
عنوان

با مادرم اینا دعوا کردم چون

620 بازدید | 44 پست

هر چی سرمایه داریم میدن به خواهرام که ازدواج کردن دو تا خواهر دارم بزرگتر از خودم ازدواج کردن پارسال یکیشون میخواست خونه بخره صد میلیون پول بهشون کمک کردیم وام گرفتیم الان هم ماهی سه میلیون خورده ای هی قسط میدیم درآمدشون کمه اینو قبول دارم اون یکی خواهرامم میخواست ماشین بخره صد ده میلیون پول گندم ها و طلا فروختیم دادیم بهشون ما کشاورزیم اگه هم بهشون بگیم کمک نمی کنیم بهشون بر میخوره قهر میکنن این یکی خواهرم درآمدشون خوبه ولی خونه ندارن اجاره ان ولی کلا همیشه خیلی چشمشون به دست ماست من چند ماهه مادرم اینا رو میگم دستبند طلا می‌خوام نمیخرن هی میگن تا پول بیاد دستمون پول هم میاد برا خواهرامه درسته درآمدشون کمه ولی بخدا کل سرمایه مارو میبرن جمعه جشن عقد دوستمه پول ندارم برم لباس بخرم به مادرم اینا گفتم کمتر بهشون پول بدین خودمون نداریم حالا من آدم بدیم اینجوری گفتم بهشون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم حق داشتی منم بودم ناراحت میشدم ای کلش پدر مادرا یاد میگرفتن بین بجه هاشون فرق نذارن

هی دلسوزی میکنن براشون هی میگن گناه دارن خو ماهم گناه داریم مجردم خونه پدرم دوست دارم درست زندگی کنم حسرت ی مسافرت درست حسابی به دلم مونده 

اینطوری نگو منم هر وقت مجرد بودم دوس نداشتم 

مامانم برا خواهر های متاهلم خرج کنه از وقتی

متاهل شدم دوس دارم مامانم جلو خانواده شوهرم الکی کمکم 

کنن 

پروفایل خودمم لطفا کپی نکنید.....با تشکر😐

حق داری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
شوهراشون سیب زمینی هستن؟😑 کمک هم حدی داره

شوهراشون خیلی پروان اونی که بهشون کمک کردیم خونه. بخره چند روز پیش اومده میگه می‌خوام ماشین بخرم هشتاد تومن پول می‌خوام نداشتیم بهشون بدیم بهشون بر خورده 😐😐از الان دنبال ارث بابامن

نه حق داری . نگه خونواده شوهرشون کمکی می‌کنه ؟ اصلا کمکی بکنن هم دارن ب پسرشون کمک میکنن تامین خونه ...

خانواده شوهر خواهرم گفتن اگه میخواین کمکتون کنیم پدر زنت هم حتما باید کمک کنه وگرنه ما کمک نمی کنیم ماهم کمک کردیم بهشون دیگه

هی دلسوزی میکنن براشون هی میگن گناه دارن خو ماهم گناه داریم مجردم خونه پدرم دوست دارم درست زندگی کنم ...

اخی عزیزم

بشین باهاشون تویه فرصت کامل صحبت کن بگو که چه چیزایی کم داری از نظر مالی 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
شوهر خواهراتون فقط ازپدر شما توقع دارن ،چرا از پدر خودشون توقع ندارن؟!

آدم های مفت خورین یکیشون پدرش فوت کرده اون یکی که زنده است خیلی آدم دو رو و کثیفیه فقط به فکر پول کندنه ی موتور داریم هی میگه موتور رو بدید به من