2777
2789

سلاممممم

موهای من مجعده پوست سرم خوبه خشک نی

ولی خود موهام هرچی میاد پایین تر خشک تر و وز تره

ینی موهامو شونه میکنم ی کیلو میشه 😂😂

میشه کمکم کنید که چی استفاده کنم؟ ماسک مو؟ شامپو؟ اسپری؟ 

میخوام موهام نرم و صاف بشه(چون فر نیست)

مرسیی زیبارویان💞

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
واسه منم دوکیلو میشه اگه گفتن لایکم کن😅

😂😂😂😂😂دلم میخواد نرم شه والا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپوی خوب بگیر چون اینم مهمه، وقتی حمومی به ساقه های موهات شامپو نزن 

ماسک مو و نرم کننده برای داخل حموم، کرم مو و ابرسان هم برای بعد حموم بگیر

از اتو مو سشوار استفاده نکن

موهاتو با کش محکم نبند

روبالشی ساتن استفاده کن

روغن تراپی کن، فقطم به ساقه موهات بزن به ریشه نزن

از حوله های سر که زبره استفاده نکن

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
شامپوی خوب بگیر چون اینم مهمه، وقتی حمومی به ساقه های موهات شامپو نزن  ماسک مو و نرم کننده برا ...

مرسی عزیزم لطف کردی

شامپو به قسمت پایینی موت نزن از یه دکتر متخصص شنیدم که گفت شامپو فقط کف سر

شت پس چطوری بشوریم😂😂موهامون بو قرمه‌سبزی میده