2777
2789
عنوان

کی ب خانواده ها بگم ک باردارم ؟؟

301 بازدید | 48 پست

البته فعلا فقط در حد آزمایش باردارم و سونو بقیه مراحلو نرفتم.

شما کی گفتید ؟

یا کی بگم خوبه ؟

من انقد سختمه ب خانواده خودم بگم مخصوصا مامانو بابام 😫😢

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ماه به بعد غریبه ها 

خودی بعد سونوی قلب که اوکی بود 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من نگفتم شوهرم گفت 🥲😂

به مامانش گفت مامان مگه تو نوه نمیخواستی مامانش گفت اره براچی گفت الان داری مادر بزرگ میشی دیگه 

نمیدونم مادر شوهرم از روی خوشحالی شوهرم و زد یا از روی عصبانیت ولی منو بوس کرد 😂😂🥲

به مامان بابای خودمم اینجوری گفت من 2 ماه بود بچم

ب خانواده خودتون گفتید؟

اره دوماه بعدش البته خودمم دوماه اینا بعدش فهمیدم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
همه چ صبور بودین من بی بی چک زدم گفتم😐

🤣🤣🤣من فعلا تا ازمایش صبوری کردم.البته اینکه زیاااااد خجالت میکشم بگم هم بی تاثیر نیست

ولی میخاستم بدونم

ولی تا ۹هفته بعد شنیدن صدای قلب خیلی دیره و طاقت نگفتن میخاد 😫😫😫

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه ها  چجور اینجور  دیر گفتید 🤕من ۶ساله نذاشتم بچه دارشم  الان همه منتظرن ؛فکرکنم بی بی  بزنم  مثبت بشه  بگم😄

اخه ادم  ویار اینا هم داره  وبعضی چیزارو نمتونه  بخوره  توبارداری اصلا خودکار همه خودشون  میفهمن

همه چ صبور بودین من بی بی چک زدم گفتم😐

من اصلا نمیخواستم بگم شوهرم گفت و به مادر شوهرم مادر شوهرم کل خانواده شوهرم خبر داد 

مامان خودمم کل خانواده خودمون 

همه ام اومدن خونمون تبریک گفتن 😑😂