2777
2789
عنوان

کی ب خانواده ها بگم ک باردارم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 48 پست
به خانواده شوهر هنوز نگغتیم میخوام پنچ ماهگی بگم

ناراحت نمیشن  ک چرا انقد دیر ؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣من فعلا تا ازمایش صبوری کردم.البته اینکه زیاااااد خجالت میکشم بگم هم بی تاثیر نیست ولی میخاست ...

اره والا

من ب محض اینکه بی بی چکم مثبت شد ب همه گفتم😂

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
حداقل بعد از سونوی قلب  ولی بهتره بعد از ان تی بگی

من اولین بارداریمه.ان تی چیه ؟ چن هفتگی ان تی باید شد ؟؟؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
اره دوماه بعدش البته خودمم دوماه اینا بعدش فهمیدم

ببخشید 

من پسردارم ولی اگ روزی عروسم این تصمیم رو بگیره ب خانواده خودش بگ اما ب من ۵ ماهگی منم برای زایمانش نمیرم میزارم بچش ۵ ماهش بشه میرم😂😂😂

ناراحت نمیشن  ک چرا انقد دیر ؟

برام مهم نیست ناراحت بشن انقدر بدی کردن در حقم به خودم بود که کلا نمی گفتم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
اره والا من ب محض اینکه بی بی چکم مثبت شد ب همه گفتم😂

چنتا گذاشتی ؟؟؟ حالا من ۶تا بی بی چک گذاشتم باز باور نداشتم.رفتم آزمایش بتا ک شوهرم دید دارم بیهوش میشم از استرس خودش زنگ زد پرسید ج رو 

من اولین بارداریمه.ان تی چیه ؟ چن هفتگی ان تی باید شد ؟؟؟

همون غربالگری اول هفته یازده تا سیزده 

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️
من اصلا نمیخواستم بگم شوهرم گفت و به مادر شوهرم مادر شوهرم کل خانواده شوهرم خبر داد  مامان خود ...

خخخخ الهی ذوق داشتن حتما

منم ک گفتم بعد گفتم نکنه اصن بی بی خراب بوده ضایع شم😂

یعنی  از  بدنت نمیفهمن،؟

قطع رابطه ام بدنمم شکم زیاد ندارم ماه های اولم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
ببخشید  من پسردارم ولی اگ روزی عروسم این تصمیم رو بگیره ب خانواده خودش بگ اما ب من ۵ ماهگی منم ...

خوب کاری میکنی 🤣🤣🤣👍

چنتا گذاشتی ؟؟؟ حالا من ۶تا بی بی چک گذاشتم باز باور نداشتم.رفتم آزمایش بتا ک شوهرم دید دارم بیهوش م ...

یدونه تازه فقطم هاله انداخت😂

اینقدر عجول بودما