2777
2789
عنوان

چرا به شوهرم میگن قدر زنتو بدون

167 بازدید | 13 پست

بچه ها وقتی با شوهرم میریم بیرون کافیه با یکی ذره ای هم صحبت بشیم همه به شوهرم میگن قدر زنتو بدون و یجورایی احساس میکنم واسم دلسوزی میکنن من این حسو دوست ندارم مخصوصا وقتی میبینم بقیه انگار من به طفل معصومم باهام برخورد میکنن این درحالیه که شوهرم و خونوادش همچین با من برخورد دارن که انگار من ۱۰۰ سالم بوده پسر خودشون هم شاهزاده بوده منو انداختن بهش

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه شما انقد خوبی که باید بترسه اگه از دستت بده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نه این فکر رو نکردم.احساس کردن خیلی خوبی و خواستن شوهرت قدرتو بدونه.

آخه مثلا غریبه ها کسایی که واسه اولین بار همو دیدیم هم همین رو میگن بعد نگاهشون ترحم آمیزه بهم انگار که با نگاهشون بهم میگن آخی چرا اینو دادن به این

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

آره منظور اونا اینه ولی نگاهشون ترحم آمیزه انگار که با خودشون میگن چرا با این ازدواج کرده. این نگاها حالمو بد میکنه

چه فایده که شوهرم قدرمو نمیدونه

آره منظور اونا اینه ولی نگاهشون ترحم آمیزه انگار که با خودشون میگن چرا با این ازدواج کرده. این نگاها ...

نه بابا بنظرم درگیر اینا نشو کلا ادم هرچب بیخیال تر شادتر

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

منم خانواده همسرم همیشه اینو میگن این که چیز بدی نیست خیلی هم خوبه که مخصوصا عمه های همسرم همیشه به مادرشوهرم میگن.. منم باد میره زیر غبغبم😅😅😅شوخی میکنم اتفاقا اصلا مغرور نیستم....چرا ناراحت میشی اخه...

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
آخه مثلا غریبه ها کسایی که واسه اولین بار همو دیدیم هم همین رو میگن بعد نگاهشون ترحم آمیزه بهم انگار ...

احتمالا چهره معصوم میزنه.

چون منم تو مدرسه فکر‌میکردم یه نگاه ترحم امیز‌دارن.

چون قدم کوتاه بود و یه مسائل دیگه..

الان هم اینجوریه هاا،البته زیاد حرف نمیزنم اینم دلیلشه،بیشتر ساکتم.

بیبی‌فیسی؟

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

منم خانواده همسرم همیشه اینو میگن این که چیز بدی نیست خیلی هم خوبه که مخصوصا عمه های همسرم همیشه به ...

آخه آشناها شوهرم نمیگن غریبه ها میگن یا خانوما همکارا شوهرم بعد با یه نگاه ترحم آمیز که آخی طفلی چرا زن این شده میگن . منم با خودم میگم نکنه واقعا اشتباه کردم تو انتخابم

احتمالا چهره معصوم میزنه.چون منم تو مدرسه فکر‌میکردم یه نگاه ترحم امیز‌دارن.چون قدم کوتاه بود و یه م ...

آره بیبی فیسم ساکتم هستم همسرمم ۱۴ سال از خودم بزرگ تره و این فاصله سنیه چون صورتم بچه گونه هست خیلی تو چشم میاد . همین چن روز پیش واسه یه موضوعی رفته بودم پیش کارشناس رشتمون توی دانشگاه بعد فکر کرد من دختر شوهرمم

وا

؟