2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیسا سنگین نیست؟ اریفلیم خیلی خوبه قبلا امتحان کردم

من از زور اینکه اریفلیم خیلی گرون شده یه دونه مدیسا خریدم که برای جاهایی که خیلی واجب نیست مدیسا بزنم.

نه سنگین نیست زیاد چون اگه بود من سریع جوش میزدم

اوریفلیم رو نگه داشتم برای روزهای کوهنوردی و ورزش و سرکار

من از زور اینکه اریفلیم خیلی گرون شده یه دونه مدیسا خریدم که برای جاهایی که خیلی واجب نیست مدیسا بزن ...

اره اوریفلیم خیلی گرون شده منم خیلی وقت نمیخرم نمیصرفه برام

مرسی غزیزمم

ببخشید مجبور شدم این جا بزارم 

میخوای با فطرت بجنگی 

برای بقای نسل این حس فی الذاته در انسان وجود داره 

حالا میشه استفاده درست و طبق مصلحت خالق کرد مثل ازدواج 

یا در راه هوس بازی و دوستی هایی که از سر شهوت منجر به.....  میشه 

یا تجاوزهایی که یک طرف واقعا نقشی در اون نداره اما شرایطش رو خودش با انتخاب پوشش مهیا کرده.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
وقتی شما میگین نماز و حجاب واجب کمک کردن مستحب همین جمله باعث میشه من به شخصه از این احکام نا امید ش ...

به نظرت اگه کمک کردن واجب بود دیگه اون ارزش قبلو داشت درثانی چرا فکر میکنی کسی که مقیده به احکام دینه هیچ کمکی نمیکنه اگه اشکارا انجام بده برچسب ریاکار بهش نمیزنن اتفاقا اینحور ادما بیشترین کمکهارو دارن حتی اگه فقیر باشن  هییتها به نذروکمک  خود همین مردم مقید میچرخه و اگرم کمکی هم بهشون بشه اگه باعث بشه تعداد زیادی بچه جوون وپیر زنومرد بیان استفاده  کنن  این همون کمک به همه میشه دیگه تازه خیلیا با همین هییتها و کمک امام حسین از سقوط درامون موندن اینا اررش واقعی هستن  اینو متوجه بشید  بعدشم دقت کردی اونایی که این حرفارو به مذهبیها میزنن بگن  هزینه نگهداری سگها وگربه ها کنسرتای انچنانیو سفرای خارجی  به ترکیه اماراتو تایلند  ....بدید به فقرا یا فقط برای خرجایی که برای مراسم مدهبی اونم از طرف مردم اونم برای خودمردمه رگ گردنشون  باد میکنه ظاهرا برای بعضیا فقط مشکل فقط خدا مذهب و امام حسینه

به نظرت اگه کمک کردن واجب بود دیگه اون ارزش قبلو داشت درثانی چرا فکر میکنی کسی که مقیده به احکام دین ...

نه عزیزم موضوع اینجاست که شما صرفا خودتو میبینی و خودت و قضاوت میکنی و از خودت به نتیجه میرسی

من همچین فکری نمیکنم اگر درست خونده باشی متوجه میشی که من نه دین نهی کردم نه تایید صرفا میگم چرا راجب موضوعی مثل حجاب مثل کاشت مثل غسل این همه گارد گرفته میشه از سمت خانمای مذهبی مثل شما  و فکر میکنین کسی که که الان کاشت داشته بی دین خراب میخاد مردارو تحریک کنه کسی که حجاب و قبول نداره بی دین ضد خداس فلان 

باباااا بیاین پایین از این منبر خود باوری خود پسندی عمیقتون ادم خوبی بودن ادم درستی بودن نه بی چادری بودن ربط داره نه ب بی حجابی نه به یه دماغ معلوم بودن نه ب کاشت و روزه و غسل

نه عزیزم موضوع اینجاست که شما صرفا خودتو میبینی و خودت و قضاوت میکنی و از خودت به نتیجه میرسی من هم ...

من نگفتم هرکس باحجابه عالیه یا برعکس کسی بی حجابه مشکلداره میگم احکام دین اینه اگه سختی به خودمون بدیم و قبول کنیم وانجامش بدیم  به نفع خودمون وجامعمونه  اگه قضاوت کردن بده باید برای همه بد باشه نه برای یه طیف مشخص بعدشم نمیگم کسی که اینحور میگرده میخواد مردارو تحریک کنه میگم ثمرش اینه  این دوتا مقوله باهم فرق میکنه