2777
2789
عنوان

جنین اهدایی خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7164 بازدید | 123 پست
عزیزم‌من شنیدم درصد موفقیت آمیزی میکرو کمی از ای وی اف بیشتره ولی هیچکدوم صد در صدی نیست 

خدا هیچکسو  اسیر این دکترا نکنه 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انجام دادین ؟ 

نه  ولی دکتر گف این ماه با دار نشدی برو شوهرت ازمایش بده جوابش اومد بهتون میگیم میکرو لازمه یا نه احتمالا ۵۰ درصد انجام بدیم حالا فعلا ازمایش دادیم جوابش نیومده  شش ماه همسرم دارو مصرف کرده

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
نه  ولی دکتر گف این ماه با دار نشدی برو شوهرت ازمایش بده جوابش اومد بهتون میگیم میکرو لازمه یا ...

انشالله که نیازی به میکرو نباشه و طبیعی باردار شی عزیز دلم 

من ۱۹ همسرم ۳۰ هردومونم مشکل ناباروری داریم

سنتون هم‌زیاد نیست میگن سن تو درصد موفقیت ای وی اف و میکرو اینا تاثیر داره وقتی سن از ۳۰ بگذره درصد موفقیت میاد پایین ولی هر چه کمتر باشه درصد موفقیتش میره بالا

ما اسپرم اهدایی اقدام کردیم مراحل قانونی شو رفتیم بردیم کلینیک گفتن تا یه سال منتظر بمونین نوبتتون م ...

چندساله ازدواج کزدی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
همه مراحل ای وی اف فقط برای ناباروری مردان بیشتر استفاده میشه .کسی موروفولوژیش ضعیفه.تو ای وی اف اسپ ...

من چند سال پیش ای وی اف انجام دادم ..ولی فک کنم همین مدلی ک گفتی انجام دادن اخه یادمه از سه جا سوراخ کرده بودن منو به هر کی میگم میگه ای وی اف سوراخ کردنی و بخیه نداره 

از کنار نافم دوتا بخیه خیلی ریز خورده بود انگار از اونجا تزریق کرده بودن تو رحم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ناشناس بهتر نیست؟ تا اینکه بدونی از کیه  به هیشکی هم‌نگفتیم ادم دلش منفجر میشه

اسپرم که نیست. جنین اهدایی. 

فدای دلت بشم. باید قوی باشی.

من تخمک خریدم. رحم اجاره کردم. یعنی رسما پدرم دراومدم

به هیچکس هم نگفتم. حتی مادرم .