2777
2789
عنوان

جنین اهدایی خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7160 بازدید | 123 پست
آخه اسپرم اهدایی نمیدادن به خواهر شوهرم  گفتن تو ایران نمیشه  باید جنین اهدایی بگیری

یه سالی میشه قانونی شده گلم فقط یکم مراحل قانونی داره باید قاضی رای صادر کنه بعد از طریق ای وی اف انجام میدن از نظر شرعی هم الان دیگه مشکلی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشناس خب طرفو نمیدونی چه شکلیه  ژنش چیه  بدون از کیه چه فرقی میکنه بلخره بچه مال تو و می ...

دارم‌ولی نمیخام بدونن جاریم اینا بدونه دیگه نمیشه حرف هایی که پشتم میگن رو جمع کنم ناشناس بهتره واسم همه فک میکنن میتونم‌طبیعی باردار شم هی بهم میگن جلوگیری نکن 🥲

باید صبرو تحملتو خیلی ببری بالا  اینم در نظر بگیر ای وی اف ۵۰ درصد موفقیت امیز هست

میکرو چی ؟

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
میکرو چجوریه انجام ندادم 

خدا نکنه هیچ وقتم انجام بدی ایشالاااا زودی مامان بشی 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
میکرو چجوریه انجام ندادم 

همه مراحل ای وی اف فقط برای ناباروری مردان بیشتر استفاده میشه .کسی موروفولوژیش ضعیفه.تو ای وی اف اسپرم و تخمکو تو یه ظرف قرار میدن خودشون جذب بشن ولی تو میکرو میگردن یدونه اسپرم سالم پیدا میکنن همونو با امپول میزنن تو تخمک یکم سخت تر از ای وی اف هزینش هم بیشتره

عزیزم‌من شنیدم درصد موفقیت آمیزی میکرو کمی از ای وی اف بیشتره ولی هیچکدوم صد در صدی نیست 

🥺🥺🥺🥺