2777
2789

من از ان تی سنشو حساب میکنم (از پریودم که کلا ۱۱ روز عقب تره)

۱۵ هفته و ۱ روز واسه جنسیتش رفتم گفت ۱۴ هفته و ۶ روزه.

۱۸ هفته و ۳ روز هم واسه ان تی رفتم ، hc و bpd  زده ۱۷ هفته و ۵ روز !

۵ روز عقب افتاده از ان تی ، دو تا نی نی دیگم دور سرشون جلوتر از سنشون هم بود! خیلی نگرانم دکترم فعلا نیس ببرم پیشش

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

خودتو بیخودی ناراحت و نگران نکن 

حساب کتاب خودت ممکنه اشتباه باشه شاید لقاح زودتر انجام شده باشه 

برا بچه منو ک میگفتن دور شکم با دور سر نمیخونه سه چار بار سونو داپلر فرستادن اخرشم اصلا طوری نبود فقط هر دفعه من میمردمو زنده میشدم 

خودتو بیخودی ناراحت و نگران نکن   حساب کتاب خودت ممکنه اشتباه باشه شاید لقاح زودتر انجام ...

حساب کتاب خودم که اگه از پریودم حساب کنم ۱۷،۱۸ روز عقبه اونو اصلا نمیگم!

میگم از ان تی تا آنومالی عقب افتاده! تو ۶ هفته ۵ روز عقب زده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب کتاب خودم که اگه از پریودم حساب کنم ۱۷،۱۸ روز عقبه اونو اصلا نمیگم! میگم از ان تی تا آنومالی ع ...

جفتشم یجا رفتی؟ 

بازم جای نگرانی نیس من بت اطمینان میدم 

هر وقت دکترت اومد ببر نشونش بده

جفتشم یجا رفتی؟   بازم جای نگرانی نیس من بت اطمینان میدم   هر وقت دکترت اومد ب ...

اره هر سه رو یه جا رفتم 🥲

سلام.ببخشید اینجا پیام میدم.اون تاپیک در مورد بچه پشت سر هم تعطیل شد.نتونستم جواب شما رو بخونم.خیلی دلم میخواد از زبون شما بشنوم.من همون خانومی هستم که گفتم یک دختر با ای وی اف دارم و می‌خوام شما به عنوان یک تک فرزند نظرتون و حستون رو بهم بگین لطفا..خیلی دلهره و نگرانی دارم

سلام.ببخشید اینجا پیام میدم.اون تاپیک در مورد بچه پشت سر هم تعطیل شد.نتونستم جواب شما رو بخونم ...

سلام😘

میدونی خیلیییی به روحیه خود بچه برمیگرده، دخترداییم تک فرزنده ، زنداییمم یکی دو بار ivf کرد نتیجه نگرفت، الان که ده سالش شده دخترش باهاشون دعوا میکنه من نمیخوام خواهر برادر نرید دنبالش دیگه😄

ولی من خودم از وقتی یادم میاد حسرت خوردم، حتی همین الانم حس بی کسی دارم . 

واسه زایمانم بستری شدم بچه هام خونه مادر شوهرم گریه میکردن، از طرفی سزارین بودم بعد عمل رسیدگی میخواستم و مادر شوهرم نمیتونست بیاد که مامانم بره پیش بچه ها....

دوروز بود ولی دو سال گذشت انقد اذیت شدم! دخترم زنگ میزد گریه میکرد .

مامانم به درد همه فامیل خورده بود چه زایمان داشتن چه عمل! یه نفر نیومد به درد من بخوره... چون هیچکی خواهر برادر خود آدم نمیشه!

دنبالش که برید، تلاشتون بکنید، انشاالله خدا یه بچه سالم و صالح بده بهتون... اگه نشدم حداقل چند سال دیگه جواب داری واسش ما خواستیم خدا نداد

سلام😘 میدونی خیلیییی به روحیه خود بچه برمیگرده، دخترداییم تک فرزنده ، زنداییمم یکی دو بار ivf کرد ...

ممنون عزیزم..بازم میرم دنبال  کارهای ای وی اف.اول به خاطر دخترم دوم به خاطر اینکه خودمو میشناسم میدونم ممکنه در آینده حس پشیمونی و عذاب وجدان از درون داغونم کنه..برام دعا کن عزیزم.به خدا بگو که نذاره  سختی ها و تنهایی هایی که شما کشیدی یک بچه دیگه هم بکشه..ممنونم واقعا از وقتی که گذاشتی...انشاالله همیشه بچه هاتون سالم و سلامت باشند ... و سایه شما و پدرشون سالهای سال روی سرشون باشه انشالله...

ممنون عزیزم..بازم میرم دنبال  کارهای ای وی اف.اول به خاطر دخترم دوم به خاطر اینکه خودمو میشناسم ...

ممنون عزیزم💓

چشم حتما!

انشاالله زود نتیجه بگیرید ، 

مامان من یه دوره وقتی من ۱۰ سالم بود رفت ، کلا بیخیال شد تا باز ۱۷ ساله شدم ... 

هیچوقت پشت سر هم و جدی دنبالش نرفت ، یه سری که منفی میشد ناامید میشد باز تا چند سال میگفت ولش کن

ممنون عزیزم💓 چشم حتما! انشاالله زود نتیجه بگیرید ،  مامان من یه دوره وقتی من ۱۰ سالم بود رف ...

انشاالله این سری جواب بگیرم برام دعا کن شما باردار هستی مگه میشه موقع زایمان چیزی از خدا بخوای و نشه،🥹🥲

انشاالله این سری جواب بگیرم برام دعا کن شما باردار هستی مگه میشه موقع زایمان چیزی از خدا بخوای و نشه ...

چشم حتما😘 انشاالله خوش خبر باشی❤️

نی نی کوچولوم ۴ ماهشه، باردار نیستم ولی حتما موقع شیر دادن بهش واست دعا میکنم حس شیرینشو با یه بچه سالم و خوشگل تجربه کنی 😍

انشاالله خدا به دل دخترتون نگاه کنه و خوشحالش کنه 🩷