2777
2789
عنوان

علایم بارداری

467 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من 24 سیکلم هستم 

سیکل هام تقریبا 30 روزه است.

با استفاده از کیت متوجه شدم تخمک گذاریم حدود 17و18 سیکلم بوده 

ولی از تقریبا 15 سیکلم من تیر کشیدن تخمدان هارو و کمر درد رو دارم تا همین الان 

چرا خوب نمیشن ؟ ریر دلم درد میکنه . دو سه روزی هم هست سینه چپم درد داره. ادرارم بیشتر شده. میشه باردار باشم ؟ 

ماه دوم اقدامم هستم 

دارو مصرف نکردم 

غیر از خوردن عسل سیاه دونه از روز اول پری تا روز تهمک گذاری 

و ماساژ با روغن سیاه دونه از روز اول پری تا روز تخمک گذاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه ۱۷.۱۸کیتم هاله انداخت ولی از قبلش سنگینیو درد خفیف سینه داشتم.بعد چن روز ک ب پریودم نزدیک تر شدم زیر شکمم میگرفت و گر گرفتگی داشتم گاهی.کمردردای پریودی کوتاه

درد زیر شکمم منو ب شک انداخت.همینجا گفتم علائممو یکی از بچه ها گفت حامله ای بیبی بزن چن روز دیگه منم ی روز قبل موعدم بیبی زدم مثبت شد

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
منم این ماه ۱۷.۱۸کیتم هاله انداخت ولی از قبلش سنگینیو درد خفیف سینه داشتم.بعد چن روز ک ب پریودم نزدی ...

جدی خدا از دهنت بشنوه واسه منم . من الان 24 سیکلم هستم 

امروز بی بی میخرم میذارم خونه باشه به وقتش بذارم 

جدی خدا از دهنت بشنوه واسه منم . من الان 24 سیکلم هستم  امروز بی بی میخرم میذارم خونه باشه به ...

بنظرم خیلی داری زود میذاری 

من راستش انقد قبل تراش بی بی هام منفی شده بود این ماه تقریبا مطمئن بودم بازم قراره پریود شمو بارداری درکار نیست.اخه هم خودم تنبلی دارم.هم شوهرم مشکل اسپرم

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
و اینکه دردش در حدی هست که دیشب موقع نزدیکی درد داشتم 

منم علائم شمارو دارم

بی بی چک زدی؟

من دسترسی به بی بی چک ندارم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

منم علائم شمارو دارم بی بی چک زدی؟ من دسترسی به بی بی چک ندارم

م هنوز 24 سیکل هستم عزیزم 

جمعه میخوام بی بی بذارم . تکرر ادرامم امروز زیاد شده . من ادمی بودم از صبح تا عصر نمیرفتم دستشویی 

امروز پنج بار رفتم 

اطراف سینه هام درد داره . زیر دلم از زمان تهمک گذاری هنوز درد داره

منم این ماه ۱۷.۱۸کیتم هاله انداخت ولی از قبلش سنگینیو درد خفیف سینه داشتم.بعد چن روز ک ب پریودم نزدی ...

درد زیر شکمت در چه حد بود؟

من دردام شدید به ضعیفه

یهو میگیره چن ساعت خوبه ول میکنه

منم فردا باید پریود میشدم و نزدیکی محافظت نشده منو به شک‌انداخته

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

م هنوز 24 سیکل هستم عزیزم  جمعه میخوام بی بی بذارم . تکرر ادرامم امروز زیاد شده . من ادمی بودم ...

نزدیک پریودت هستی،؟؟؟؟؟

منم همین علایمو دارم بجز سینه هام

سینه هام همیشه ی خدا یه هفته به پریودی سفتو دردناک میشد الان اونجور نیست و درد شکم دارم کمرم درد دارا یه درد مبهمی که احساسم میگه پریودی نیست.

میگن علائم بارداری توی همه متفاوته خیلیا سینه هاشون دردناک میشه خیلیا نه

من ازونام که درد سینه نداشتم

و اینکه دردش در حدی هست که دیشب موقع نزدیکی درد داشتم 

اگر تخمدان هات درد گرفتن حتما بخاطر لانه گزینی بوده

استرس نداشته باش بسپار به خدا هرچی خودش صلاح بدونه

من دیگه تحمل ندارم الان میرم سونوگرافی

اگر تخمدان هات درد گرفتن حتما بخاطر لانه گزینی بوده استرس نداشته باش بسپار به خدا هرچی خودش صلاح بد ...

سنو الان ک نشون نمیده . الکی میترسوننت . بی بی بذار یا آز بده . ب منم خبر بده .

سنو الان ک نشون نمیده . الکی میترسوننت . بی بی بذار یا آز بده . ب منم خبر بده .

میگن اگر چیزی باشه معلومه اگر نه که دیگه هیچی

شاید بی بی چک بذارم

من اصن قصد بارداری نداشتم دلیل این استرسو نمیفهمم واقعا

درد زیر شکمت در چه حد بود؟ من دردام شدید به ضعیفه یهو میگیره چن ساعت خوبه ول میکنه منم فردا باید ...

در حد دوسه دیقه میگرفتو ول میکرد.چون اصلا سابقه نداشتم چن روز قبل پریودم زیرشکمم درد بگیره 

همیشه  پریود میشدم شروع میشد.

در حد دوسه دیقه میگرفتو ول میکرد.چون اصلا سابقه نداشتم چن روز قبل پریودم زیرشکمم درد بگیره  هم ...

حالا من قبل از پریودی نوک سینه به حدی درد میکرد دخترم بهم دست میزد داد میردم

فردا موعد پریودمه و اینجوری نیستم

در عوض کمر درد میپیچه دل درد میپیچه زیر شکمم درد میگیره

میگیرن چن دقیقه بعد ول میکنن